Bernadottestraat 5 te Reeuwijk

€292.500,- K.K.

Verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Bernadottestraat 5 te Reeuwijk

€292.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze mooie hoekwoning is gelegen in het centrum van Reeuwijk. De woning heeft 3 woonlagen en aan de achterzijde een extra brede achtertuin aan het water. Vanuit hier is het mogelijk de Reeuwijkse Plassen te bereiken. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen grond. Ook is er aan de voorzijde een ruime berging. Via het naastgelegen pad, wat doorloopt in de achtertuin, is de achtertuin te bereiken. Achter de woning is een mooie veranda gemaakt met een leuke zithoek. Hier kunt u tot 's avonds laat heerlijk genieten. Het woonoppervlak is 105m2 en de inhoud is 325m3. De woning is gelegen op een perceel van 155m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal, meterkast, toiletruimte met fonteintje en trap naar eerste verdieping. Woonkamer met een deur naar de achtertuin. Centraal in de woonkamer staat een gashaard met markante schouw. Aan de voorzijde is de keuken met een hoekopstelling uit 2012. De keuken is voorzien van veel praktische opbergladen en inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, grote koelkast, keramische kookplaat, vaatwasmachine en afzuigschouw. Vanuit de de keuken kijkt u schuin op de Nieuwdorperweg.

Eerste verdieping

Overloop en trap naar de zolderverdieping. Van oorsprong zijn er op deze verdieping 3 slaapkamers. Inmiddels zijn 2 slaapkamers samengevoegd, maar hier zijn eenvoudig weer 2 slaapkamers van te maken. Wel is deze grote slaapkamer voorzien van een airco installatie. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, vrijhangend toilet en inloopdouche met een glazenscherm. In de vloer is vloerverwarming aangebracht en de badkamer is geplaatst in 2012.

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaatst voor de wasmachine, droger en CV installatie. In het dakvlak aan de achterzijde is een dakraam aanwezig. De zolderkamer ernaast heeft een zijraam en onder de schuine kap is voldoende bergruimte.

Bijzonderheden op een rij:
- Buitenschildrwerk is uitgevoerd in 2017.
- Aan de buitenzijde zijn op diverse kozijen rolluiken aangebracht.
- Voordeur is vervangen en voorzien van veilig sluitwerk.
- Parkeren op eigen grond.
- Extra perceel als zijtuin.
- Reeuwijkse plassen bereikbaar met een boot.
- Veranda achter achter de woning.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Bernadottestraat 5 te Reeuwijk

€292.500,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij