Burgemeester Trooststraat 76 te Waddinxveen

€197.500,- K.K.

Verkocht onder voorbehoud

Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Burgemeester Trooststraat 76 te Waddinxveen

€197.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze sfeervolle jaren dertig eengezinswoning onderscheidt zich door de grote leefruimte op de begane grond. Door de aanbouw aan de achterzijde is er een gezamenlijk oppervlak van woonkamer/keuken van maar liefst 44m². De woning ligt op een centrale plek in Waddinxveen, op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum. De woning is goed onderhouden en voorzien van moderne keuken en sanitair. Verder beschikt de woning over een verzorgd aangelegde tuin op het zuiden en op de verdieping zijn 3 slaapkamers. Zoek je een sfeervol woonhuis, waar je zonder veel aanpassingen zo in kunt gaan wonen? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Je komt de woning binnen in een compacte hal met direct links de meterkast (8 groepen). In deze hal is een praktische vaste kast aanwezig, handig voor het opbergen van schoenen en dergelijke. Vanuit deze hal kom je in de woonkamer. De woonkamer is sfeervol door het gebruik van moderne, rustige kleuren. Op de vloer is laminaat aanwezig, de wanden en het plafond zijn glad gestuukt. In het zitgedeelte zijn opbergkasten gemaakt. Hierin is de TV weggewerkt en er is een elektrische haard ingebouwd.
De keuken is half open en vormt samen met het eetgedeelte een logisch geheel. Door de openslaande deuren die toegang geven tot de tuin valt veel licht naar binnen. In het keukeneiland in het midden is de spoelbak en vaatwasser ondergebracht. In het andere deel is het 4 pits gasfornuis met fry top (bakplaat) en dubbele oven met draaispit geplaatst met daarboven de afzuigschouw. Ook is hier de extra grote koelkast aanwezig. In een van de kasten bevindt zich de CV-combiketel (bouwjaar 2010).
Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de gecombineerde badkamer/toiletruimte. Deze ruimte is net als de keuken vernieuwd in 2010. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en deels is er gestuukt. Er is een inloopdouche, bijzondere natuurstenen wasbak van Travertin met daaronder een meubel, vrij hangend closet en mechanische afzuiging.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap kom je op een overloop. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer. In deze kamer is een wastafel aanwezig. In een vaste kast is de wasmachine/drogeraansluiting gemaakt en er zijn inbouwkledingkasten. De andere twee slaapkamers zijn aan de achterzijde. Ook deze kamers hebben vaste kasten. Overal is op de verdieping laminaat op de vloer toegepast. Alle kozijnen zijn uitgevoerd met dubbel glas.

Tweede verdieping

Met een vlizotrap is vanaf de overloop een lage bergvliering bereikbaar. Hier kunnen op een oppervlak van circa 6m² nog veel spullen worden opgeborgen.

Tuin

De tuin is heerlijk zonnig en ligt op het zuiden, is netjes aangelegd en grotendeels voorzien van siertegels. Een gedeelte direct bij de openslaande deuren bestaat uit composiet vlonderdelen en er is een deel voorzien van kunstgras. De verschillende kleine boompjes en struiken zorgen voor een sfeervolle besloten tuin. Verder is een achterom aanwezig.

 Geheel voorzien van dubbel glas, m.u.v. de voordeur en het raam daarboven.
 Schilderwerk binnen en buiten uitgevoerd in 2018.
 Woning aangebouwd in 2011.
 Keuken en badkamer vernieuwd in 2010.
 Elektra uitgebreid en voorzien van moderne groepenkast in 2008 en 2011.
 Houten chalet in tuin geplaatst in 2015.
 Funderingsherstel uitgevoerd in 1998.
 Alarminstallatie aanwezig

Ligging:
De woning is gelegen in de toegangsstraat van de Oostpolderwijk. De woning grenst aan de voorzijde direct aan de stoep, aan de achterzijde is er een royale tuin op het zuiden. Er is parkeergelegenheid direct voor de deur, maar ook in de aangrenzende zijstraat zijn voldoende parkeermogelijkheden. In de straat geldt voor auto’s eenrichtingverkeer. Aan de achterzijde grenst de woning aan een leuk speelveld met diverse speeltoestellen. De Burgemeester Trooststraat bevindt zich op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen. Aan het einde van de straat kun je leuk kijken naar de scheepvaart op de Gouwe. Vanuit de woonwijk ben je met de auto in korte tijd in Gouda en op een van de snelwegen A12 en A20.

Afmetingen:
Woonkamer 7,30 x 4,32/2,52m (28,40m²)
Keuken 4,32 x 3,68m (15,90m²)
Badkamer 1,78 x 1,64m ( 2,75m²)
Slaapkamer 1 4,32 x 3,13m (11,50m²)
Slaapkamer 2 4,04 x 2,14m ( 8,65m²)
Slaapkamer 3 3,27 x 2,11m ( 6,90m²)
Achtertuin 10,75 x 4,43m (47,60m²)
Houten chalet 2,95 x 2,66m ( 7,85m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Burgemeester Trooststraat 76 te Waddinxveen

€197.500,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij