De Akker 103 te Waddinxveen

€245.000,- K.K.

Beschikbaar

Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

De Akker 103 te Waddinxveen

€245.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Graag laten wij je kennismaken met deze 2,75 meter uitgebouwde woning in de “Zuidplas “ van Waddinxveen. De woning is gelegen in het binnenste gedeelte van “de Akkers”, waar kinderen nog vrijuit en veilig kunnen spelen. Rondom het huis zijn er diverse leuke speelplekken en je loopt er makkelijk én veilig naar de winkels, de scholen en het openbaar vervoer. De Akker zelf is onderdeel van een woonerf, dus de auto’s rijden er stapvoets. De ligging is centraal in de Randstad en het Groene Hart, nabij de uitvalswegen naar de 4 grote steden en diverse recreatie gebieden. Het centrum van Gouda en de daar gelegen scholen liggen op circa 20 minuten fietsafstand. De uitgebouwde eengezinswoning heeft een open keuken en een tuingerichte woonkamer. Op de verdiepingen zijn 4 slaapkamers aanwezig, waarvan één op zolder. De achtertuin is zonnig gelegen op het zuidwesten en is voorzien van een stenen berging en achterom. De woning is gebouwd in 1984, op 117 m² eigen grond en heeft een inhoud van circa 350 m³. De woonoppervlakte bedraagt circa 118 m². Er is parkeergelegenheid direct voor, en rondom de woning.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:

Begane grond: Parkeren direct voor de deur, toegang tot de woning middels de voortuin. De entree/hal is ingedeeld met een garderobe, de meterkast (7 groepen met aardlekbeveiliging) en een toiletgroep met hangend closet. Verder geeft de hal toegang tot de woonkamer en de 1ste verdieping.
De tuingerichte woonkamer is voorzien van een open keuken aan de voorzijde en een aanbouw aan de achterzijde. De afwerking is voornamelijk keurig te noemen en een praktische trapkast ontbreekt natuurlijk niet. Door de zonnige ligging heeft de woonkamer een heerlijk licht karakter. Zowel de hal als de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. De eenvoudige keuken aan de voorzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur en opgesteld in een hoek. Vanuit de keuken kijk je vrijuit op de woonstraat en de tegenover gelegen woningen.

Eerste verdieping

1e Verdieping: De trap naar de verdieping is voorzien van kunststof traptreden (traprenovatie) een rvs-design trapleuning. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de luxe badkamer. Eén slaapkamer aan de voorzijde van 282 x 304 cm en twee slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk 283 x 515 en 201 x 368 cm. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en de beide kamers aan de achterzijde hebben hun daglicht en ventilatie middels Velux dakvensters. De luxe badkamer heeft een afmeting van 197 x 225 cm en is ingedeeld met een douchehoek , tweede toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator.

Tweede verdieping

2e Verdieping: Ook deze trap is voorzien van kunststof traptreden en een rvs-design trapleuning. Overloop/voorzolder met mogelijkheid tot bergruimte achter de knieschotten. Opstelplaats voor de CV ketel (Remeha Avanta, ca 2008). Ruime slaapkamer (circa 3.20 x 4.40m) met Velux dakvenster en dakkapel aan de voorzijde. Ook op deze kamer is er een laminaatvloer gelegd.

Bijzonderheden: Het betreft hier een ruime eengezinswoning die gelegen is in een gezellig gedeelte van de wijk. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met (gedeeltelijk) dubbele beglazing en dak-, muur- en vloerisolatie. De oplevering is in overleg, indicatie circa 5 maanden na overeenkomst.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Akker 103 te Waddinxveen

€245.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij