Bekijk de afbeeldingen Verkocht onder voorbehoud
  • GBO: 86 m2
  • Inhoud: 270 m3

Dreef 72 te Gouda

€159.000,- K.K.


Een appartement met een fantatisch uitzicht over Gouda en de omgeving, waarbij bij helder weer zelfs Rotterdam te zien is. Kom dan eens kijken in dit goed afgewerkte appartement op de vijfde verdieping (woonlaag) met zonnig balkon op het westen. Het appartement is gelegen in een gewild appartementencomplex op loopafstand van het NS Station, ziekenhuis, diverse scholen, bioscoop en het stadcentrum en op korte afstand van uitvalswegen.

En bijzonder, er is een gemeenschappelijk open lucht zwembad die enkel toegankelijk is voor de bewoners van de Bleulandweg en de Dreef.

Het appartement is van oorsprong een 4 kamer appartement, waarbij nu 2 slaapkamers zijn samengevoegd. Er is een ruime woonkamer gelegen op het westen. Voor het complex is een ruim parkeerterrein waar het vrij parkeren is.

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Begane grond:
Het appartementencomplex heeft op de begane grond een keurig verzorgde centrale afgesloten entree met een bellenplateau, intercom, brievenbussen, 2 liften, trappenhuis en toegang tot de berging.

Via de galerij is er toegang tot het appartement. De entree/hal geeft toegang tot de keuken (Siematic) die voorzien is van inbouwapparatuur (oven, magnetron, afzuigkap, afwasmachine, 4 pits gaskookplaat en koel/vriescombinatie). Er naast is de bijkeuken met de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De woonkamer aan de balkonzijde is heerlijk licht en biedt een mooi vrij uitzicht. Naast de woonkamer is een slaapkamer met toegang tot het balkon.

In de hal is een bergkast waar ook de 120 liter boiler is geplaatst. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. In de hal is een toiletruimte met vrijhangend toilet. Aan de galerijkant zijn twee slaapkamers samengevoegd tot 1 grote slaapkamer.

In de zomermaanden behoort het gebruik van een eigen zwembad tot de mogelijkheden. Het zwembad is gelegen tussen de flats aan de Bleulandflats en is enkel toegankelijk door de bewoners van de flats van de Dreef en de 3 Bleulandflats. In de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars is hierin een bijdrage opgenomen voor het onderhoud en beheer van het zwembad.

Bijzonderheden:
- zeer centraal gelegen t.o.v. NS station, ziekenhuis, scholen, stadscentrum, uitvalswegen en voorzieningen
- geheel voorzien van dubbelglas
- gelegen aan mooi park met waterpartijen
- parkeerterrein met gratis parkeren
- gemeenschappelijk open lucht zwembad enkel voor bewoners
- goed onderhouden appartementencomplex
- servicekosten ca. € 234,00 per maand incl. waterverbruik
- stookkosten ca. € 45,00 per maand
- de elektrische boiler is huur van het energiebedrijf bedraagt per € 11,00 per maand

Afmetingen:
Entreehal: ca. 1,86 x 1,03 meter
Woonkamer: ca. 5,76 x 4,92 meter
Keuken: ca. 4,50 x 3,21/2,21 meter
Vaste kast keuken: ca. 1,20 x 1,43 meter
Slaapkamer balkonzijde: ca. 3,46 x 3,47 meter
Slaapkamer galerijzijde: ca. 2,43 x 3,52 meter
Badkamer: ca. 2,54 x 1,68 meter
Bergkast hal: ca. 0,87 x 1,65 meter

Wilt u meer informatie neem dan met ons contact op.