Bekijk de afbeeldingen Beschikbaar
  • GBO: 93 m2
  • Inhoud: 307 m3
  • Perceel: 144 m2

Graanakker 65 te Waddinxveen

€215.000,- K.K.


Op een leuke, gezellige en kindvriendelijke locatie in de “Zuidplas” van de Gemeente Waddinxveen bieden wij je deze mooie en goed onderhouden eengezinswoning aan. De achterzijde van het huis heeft een mooie diepe tuin en is zonnig gelegen op het zuidenwesten. De woning is ingedeeld met een lichte tuingerichte woonkamer, een afgesloten keuken, ruime badkamer met toilet en twee (voorheen 3) slaapkamers op de eerste verdieping, en één kamer op de zolder. De half inpandige berging bevindt aan de voorzijde van het huis. Opvallend aan dit huis is de circa 8,5 diepe voortuin! De privacy is er prima omdat er geen verdere inkijk is vanuit de tegenovergelegen rij woningen. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 93 m³, een inhoud van 307 m² en staat op een perceel eigen grond van 144 m².

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Globale indeling:
Begane grond: De entree/hal is ingedeeld met een meterkast (uitgevoerd met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars), een keurige toiletruimte voorzien van closet en fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. De laminaatvloer loopt vanuit de hal door in de woonkamer en keuken. De woonkamer is voorzien van een kast onder de trap naar de eerste verdieping en een schuifpui naar de ruime achtertuin. De voorzijde van het woonhuis is ingedeeld met een aparte keuken (toegang tot de keuken vanuit de hal) waarin een recht opgestelde keukenblok gemonteerd is. Deze keuken is licht van kleur en verkeert in een hele goede staat.

Eerste verdieping

1ste verdieping: Overloop met toegang tot 2 (voorheen 3) slaapkamers, een badkamer en de opgang naar de 2e verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde is nu dus woning breed en kan vrij eenvoudig weer omgebouwd worden tot de oorspronkelijke situatie met 2 slaapkamers. De kamer is gesitueerd onder een grote dakkapel van 3 meter en is verder keurig afgewerkt. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis en is vanuit de bouw al “woningbreed”. Door de riante breedte van de kamer is het eenvoudig om hier een mooie kastenwand te plaatsen. Ook hier is de ruimte keurig afgewerkt en het daglicht komt binnen middels een groot Velux dakvenster. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, (tweede) toilet en een wastafel. In de badkamer is ook een aansluiting aanwezig voor de wasmachine.

Tweede verdieping

2de verdieping: De volledige zolder is nog vrij om in te delen. Een werk-, studeer of slaapkamer, het is allemaal mogelijk. Ook bestaat er de mogelijkheid om de wasmachine en wasdroger hier te plaatsen. Tevens op zolder de opstelplaats van de mechanische ventilatie en de HR CV ketel, welke beide vernieuwd zijn in 2017. Het daglicht komt hier binnen via twee grote Velux dakvensters en er zijn ruim voldoende bergmogelijkheden achter de knieschotten.

De woning ligt op steenworpafstand van een basisschool en het achtergelegen winkelcentrum. Kinderen lopen er veilig heen en hoeven niet eens de straat over te steken. Er zijn in de directe omgeving diverse speeltuinen aanwezig, waarvan één direct voor de deur. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. Supermarkt, apotheek, winkels, sporthal en buurthuis zijn op loopafstand. Je parkeert trouwens direct voor het huis. De Gemeente Waddinxveen is gelegen naast de A12, dus op 20 minuten rijden vanaf Den Haag en Rotterdam en slechts 30 minuten vanaf Utrecht.

Bijzonderheden: De woning is geheel voorzien van vloer­, dak­ en muurisolatie. De hardhouten gevelkozijnen zijn allemaal voorzien van isolatieglas. De datum van oplevering zal in overleg bepaald worden.