Bekijk de afbeeldingen Niet beschikbaar
  • GBO: 160 m2
  • Inhoud: 578 m3
  • Kantoorruimte
  • Kantoren: 4
  • Parkeren: 3

Herbarenerf 7 Waddinxveen

€338.000,- K.K.


Dit kantoorpand is gelegen aan de rand van de wijk Zuidplas, 0p een centrale plek in Waddinxveen. Het kantoorpand staat in een woonomgeving en beschikt over totaal 160m². Het kantoor is gebouwd in 1986 en is samen gebouwd met de naastgelegen woning. Deze woning wordt eveneens te koop aangeboden, vraagprijs hiervan is € 611.000,00 k.k.. Verkoop van kantoorruimte en woning gezamenlijk heeft de voorkeur, maar de kantoorruimte met bijbehorende grond en buitenterrein kan apart aangekocht worden. Voor alle informatie en foto’s van de woning verwijzen wij u naar ons woningaanbod op deze site. Hierop staat de woning gepresenteerd als Herbarenerf 5. Het kantoor en woonhuis zijn aan elkaar gebouwd en met een deur binnendoor bereikbaar.


Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Via het tochtportaal komt u uit in de receptie/ontvangstruimte waarbij er toegang is tot 3 kantoorruimtes, 1 directiekamer, een grote vergaderzaal, pantry en toilet. Met een draaitrap is de eerste verdieping bereikbaar. Hier is archiefruimte en de opstelplaats voor de cv-ketel. Het kantoorpand is relatief eenvoudig aan te passen naar een andere bestemming, zoals gelijkvloers wonen, Bed en Breakfast,en dergelijke.
Wilt u meer informatie of een bezichtiging afspreken?Neem dan even contact op met Wim Molenaar van Gouwestad Makelaardij

telefoon 0182 - 63 60 21 of 06 - 413 17 430