Bekijk de afbeeldingen Beschikbaar
  • GBO: 95 m2
  • Inhoud: 335 m3
  • Perceel: 131 m2

J.H. van Straaten van Nesplantsoen 15 te Boskoop

€200.000,- K.K.


Aan de rand van Boskoop en op steenworp afstand van het Gouwebos bieden wij je deze fijne eengezinswoning aan. Het woonhuis is in 1962 gebouwd op een perceel grond van 131 m², en heeft een inhoud van circa 335 m³. De gebruiksoppervlakte (wonen) is ongeveer 95 m². De woning is na de bouw vergroot middels een dakopbouw op de zolder die bereikbaar is via een vaste trap vanaf de eerste verdieping. Ook is er op de begane grond een bijkeuken aangebouwd waarin nu onder andere de wasmachine staat. De achtertuin heeft een afmeting van ongeveer 6 x 10 meter en is gelegen op het oosten. Achter in de tuin is de vrijstaande stenenberging te vinden die een oppervlakte heeft van ongeveer 11 m². De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Tevens is elke ruimte voorzien van een insecten hor. Wel zal de woning qua sanitair en keuken enigszins gemoderniseerd moeten worden.

De woning staat in een rustige woonwijk met veel parkeerruimte en in de nabijheid van scholen, winkels, sportaccommodatie en een kinderboerderij. Om de hoek van het huis is een leuke speeltuin aanwezig. Via het “wilgenlaantje” loop je vanaf het huis zo het natuurgebied “het Gouwebos” in. Dit prachtige natuurgebied ligt tussen Boskoop en Waddinxveen en is vooral geschikt voor een korte wandelingen. Ook zijn er fietspaden, lig- en speelgazons, waterpartijen, kinderspeelplaatsen en zitgelegenheden. Ideaal dus voor spelende kinderen of mensen met honden.

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Begane grond: Entree met meterkast (2 groepen). De gang op de begane geeft verder toegang tot de woonkamer, keuken, toilet en de trapkast. Royale en lichte doorzonwoonkamer (360 cm x 646 cm) met gashaard. Tip: maak een muurdoorbraak naar de keuken voor een open woonkeuken.
De keuken is voorzien van een degelijke doch eenvoudige inrichting. Er is ruim voldoende berg-, en werkruimte en de aangebouwde bijkeuken geeft het geheel een praktisch karakter. In de bijkeuken kunnen eventueel de wasmachine en wasdroger geplaatst worden. Vanuit de bijkeuken toegang tot de achtertuin. De bijkeuken is gebouwd aan de noordkant van het perceel, waardoor er naast de keuken al snel buiten gezeten kan worden in het vroege voorjaar. De tuin is verder verzorgd qua aanleg en er is een achterom naar de poort. De stenen berging is verwarmd middels een gaskachel.

De indeling vanuit de bouw is met drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en op de tweede verdieping een bergzolder, welke bereikbaar was middels een luik met steektrap. Vandaag de dag is een gedeelte van de kleinste slaapkamer gebruikt voor een toiletgroep en is de zolder omgetoverd tot ruime woonlaag met voorzolder en grote slaapkamer. Deze ruimte is ontstaan door het plaatsten van een grote opbouw, die woningbreed geplaatst is met alle buren. De beide slaapkamers op de 1ste verdieping zijn uitgevoerd met een vaste kast en zijn respectievelijk 358 x 268 en 358 x 311 cm groot. De kozijnen zijn geheel voorzien van dubbele beglazing. Achter het toilet is een leuk balkon aanwezig met een afmeting van 240 x 180 cm. De badkamer is voorzien van een wastafel met douchehoek. Op de overloop is nog een praktische bergkast aanwezig.

De trapopgang met raamkozijn bevindt zich aan de voorzijde van het huis en brengt je op de voorzolder. Deze ruimte is ingericht met een vaste kasten en bergruimte achter de knieschotten. Ook is hier de HR Cv-ketel uit 2013 gemonteerd. De slaapkamer heeft een afmeting van 360 x 410 cm en heeft, door de aanwezigheid van de flinke kozijnen en het Velux dakvenster, een zeer licht karakter. Ook deze kamer biedt extra bergruimte achter de knieschotten.

Ter afsluiting: Al met al bieden we hier een leuke en vriendelijk woning waarbij de grote hoeveelheid daglichtinval opmerkelijk is. Het huis is altijd goed onderhouden en dat blijkt wel uit de bouwkundige keuring die de verkoper heeft laten uitvoeren. Het uitvoerige rapport van de keuring is beschikbaar voor geïnteresseerden van dit huis. De oplevering van het huis is in overleg, maar eventueel direct beschikbaar.