Jan Dorrekenskade-Oost 76 te Waddinxveen

€229.500,- K.K.

Beschikbaar

Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Jan Dorrekenskade-Oost 76 te Waddinxveen

€229.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

In het oude brugcentrum van Waddinxveen bieden wij je deze karakteristieke en ruime jaren dertig twee-onder-een-kapwoning met garage en parkeerplaats op eigen grond aan. De woning is in 1930 gebouwd op een groot perceel eigen grond van 177 m². De inhoud bedraagt circa 465 m³ en de gebruiksoppervlakte (wonen) is, exclusief de garage 113 m². Op de begane grond vind je vanaf de voorzijde bekeken een ruime woonkamer met eetkamer van ruim 31 m², een flinke keuken, een tussenhal met inloopkast, de bijkeuken, de fraaie badkamer en als laatste de garage. Tevens beschikt het huis over 4 slaapkamers met verschillende afmetingen op de verdieping, een voortuin met parkeerplaats en een fijne achtertuin. De aanwezige raamkozijnen van het woonhuis boven zijn uitgevoerd in kunststof, de overige zijn uitgevoerd in hardhout. De Jan Dorrekenskade-Oost zelf is een gezellige “woonstraat” en ligt op loopafstand van het centrum en een gezellige boulevard langs de rivier “de Gouwe” met meerdere uitgaansgelegenheden. Ben je nieuwsgierig geworden, bel dan gerust voor een bezichtiging.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de eigen parkeerplaats in de voortuin toegang tot de woning. De hal van het woonhuis is voorzien van een meterkast met moderne groepen indeling en geeft toegang tot de woonkamer en de eerste verdieping. De ruime en zeer lichte (op een hoek gelegen en voorzien van 3 extra raamkozijnen) woonkamer heeft een breedte van circa 3,75 m. aan de voorzijde en ter hoogte van de keuken is de breedte zelfs 4 ,5 m. De totale diepte van de woonkamer is circa 7,75 m. De voorzijde van de woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking en de achterzijde met laminaat. Daarnaast is er airconditioning aanwezig. Vanuit de woonkamer is er een extra hal bereikbaar die toegang geeft tot de ruimte onder de trap en het keurige toilet. De extra breedte aan de eetkamerzijde is ontstaat door een “erker” die doorloopt tot en met de tweede verdieping….. een fraai detail van dit huis! De keuken is riant van afmeting en ingedeeld met een hoek-opgestelde keukenopstelling.
De keuken is niet van een recent bouwjaar maar verkeert in een goede staat. Er zijn diverse inbouwapparaten aanwezig, waaronder natuurlijk een vaatwasser.
De volgende ruimte betreft de tweede hal van het huis. Deze entree/hal is bereikbaar vanuit de achtertuin en geeft dus toegang tot het woonhuis. De hal is ingedeeld met een grote inloopkast van circa 185 x 180 cm.

Achter de hal kom je in de bijkeuken met badkamer. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aanwezig en in een kast de Cv ketel (Remeha Avanta HR, Bouwjaar 2011). De hal en de bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer. De luxe badkamer is in 2011 vernieuwd en toen voorzien van een inloopdouche en riant ligbad. In de geheel betegelde badkamer zijn verder nog een wastafelmeubel, handdoekradiator en extra kastruimte terug te vinden. De bijkeuken en badkamer zijn geheel voorzien van vloerverwarming.
De garage bevindt zich achter de bijkeuken. De garage heeft een afmeting van 490 x 300 cm en heeft openslaande elektrische garagedeuren.

Eerste verdieping

De tweede verdieping van het woonhuis heeft een indeling van totaal 4 slaapkamers. Ook hier zijn alle kozijnen vervangen door kunststofuitvoeringen met dubbelglas. De afmetingen van de kamers zijn 264 x 236, 226/294 x 274/371, 225 x 400 en 232 x 288 cm. De eerst genoemde kamer heeft een balkondeur naar het platte dak boven de keuken. De afwerking van de slaapkamers is voornamelijk met vloerbedekking en behang, en op de overloop is airconditioning aanwezig.

Omgeving: Waddinxveen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft ruim 25.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Bijzonderheden: Jan Dorrekenskade-Oost 76 te Waddinxveen betreft een karakteristiek jaren dertig woonhuis met een fraaie trapgevel, grote overstekken en duidelijk aanwezige lateien. De garage en de parkeerplaats in de voortuin maakt dit huis extra aantrekkelijk. Potentiële kopers zijn vrij om de woning bouwkundig te laten onderzoeken. De oplevering van dit woonhuis is in overleg.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Jan Dorrekenskade-Oost 76 te Waddinxveen

€229.500,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij