Bekijk de afbeeldingen Verkocht onder voorbehoud
  • GBO: 93 m2
  • Inhoud: 290 m3
  • Perceel: 116 m2

Jan Willem Frisoweg 51 te Waddinxveen

€209.500,- K.K.


Deze uitgebouwde eengezinswoning is zeer verzorgd afgewerkt, heeft een moderne keuken en fraaie badkamer. Dit is dan ook met recht een instapklare woning. De tuin ligt ideaal op het zuiden en is toegankelijk via de openslaande deuren van de huiskamer. Er zijn drie royale slaapkamers, een bergvliering met vlizotrap en in de voortuin staan twee bergingen. Daarmee is dit een zeer praktische eengezinswoning. Dit woonhuis ligt in een kindvriendelijke buurt, nabij scholen en speelvoorzieningen. Aan de voorzijde grenst het huis aan een voetpad, terwijl er direct achter de woning parkeergelegenheid is.

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Begane grond: Je komt de woning binnen in een gang met rechts de meterkast (6 groepen), het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de gang geeft een deur toegang tot de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is L-vormig opgesteld. De keuken is geplaatst in 2011, is hoogglans wit met een kunststof werkblad en beschikt over een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw, oven, koelkast en close-in boiler voor direct warm water. In het gestuukte plafond zijn inbouwspots geplaatst.
Vanuit de keuken loop je door naar de woonkamer. Deze is prettig ruim met voldoende plek voor een royale eethoek en zithoek. Het gezamenlijk oppervlak van keuken en woonkamer bedraagt circa 32m². Openslaande deuren geven toegang tot de tuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van spachtelputz.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en de badkamer. Op de vloer is overal laminaat aangebracht. De ouderslaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kastenwand met schuifdeuren. Aan het kozijn van de slaapkamer aan de achterzijde is een elektrisch bediende screen gemonteerd. De badkamer is in 2016 vernieuwd en heeft een royale inloopdouche met thermostaatkraan, vrij hangend tweede toilet en wastafel met meubel. Op twee plekken vindt mechanische afzuiging plaats, zodat vocht snel afgevoerd kan worden. Er is een fraaie designradiator geplaatst en boven de wastafel is een extra kastje met spiegel aanwezig. De badkamer is geheel betegeld en in het gestuukte plafond zijn spots gemonteerd. Ook vloerverwarming ontbreekt niet in deze prachtige badkamer.

Tweede verdieping

Als je bovenaan de trap komt bevindt zich hier direct links de CV-combiketel (bouwjaar 2015). Als je doorloopt kom je op de voorzolder. Deze ligt aan de achterzijde en is groot genoeg om gebruikt te worden als werk- of hobbykamer. Hier is de wasmachineaansluiting. Een deur geeft toegang tot het balkon. Er is op dit balkon een handbediend zonnescherm aanwezig.
Aan de voorzijde is een slaapkamer gemaakt. Hier is veel ruimte door de aanwezigheid van een grote dakkapel, welke in 2003 geplaatst is.
Vanaf de voorzolder is door middel van een vlizotrap nog een flinke bergvliering bereikbaar.

Tuin

De achtertuin ligt op het zuiden, dus is er de hele dag zon in de tuin. De tuin is geheel voorzien van sierbestrating, er zijn goede schuttingen geplaatst en er is een achterom. Direct grenzend aan de achtergevel is een houten vlonder gemaakt. Er is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig.
In de voortuin staan twee bergingen, namelijk een standaard aanwezige stenen berging en een later aangebouwde houten schuur. Hier is lekker veel opbergruimte met een totaal vloeroppervlak van circa 12m². Beide bergingen zijn voorzien van elektra. In de stenen schuur is een hardhouten deur met hardhouten kozijn en dubbel glas aanwezig.
De voortuin is eveneens geheel voorzien van sierbestrating. Ook hier nette erfafscheidingen . Een praktische buitenkraan ontbreekt niet.

Aanbouw en dakkapel geplaatst in 2003.
Woning geheel voorzien van dubbel glas.
Plavuizen met vloerverwarming op de begane grond.
Dakgoot, inclusief ombouw aan voorzijde vernieuwd in 2017.
Rabatdelen aan voor- en achtergevel uitgevoerd in kunststof.
Badkamer vernieuwd 2016, keuken geplaatst in 2011.

Afmetingen:
Woonkamer 7,05 x 3,87m (26,00m²)
Keuken 3,30 x 2,00m ( 6,60m²)
Slaapkamer 1 3,87 x 3,12m (12,00m²)
Slaapkamer 2 3,87 x 2,74m (10,60m²)
Slaapkamer 3 3,72 x 2,83m ( 9,00m²)
Badkamer 2,08 x 1,73m ( 3,60m²)
Balkon 3,80 x 1,33m ( 5,00m²)
Stenen berging 3,10 x 2,00m ( 6,20m²)
Houten berging 2,77 x 2,14m ( 5,90m²)
Achtertuin 7,70 x 4,00m (30,80m²)

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat in de Oranjewijk. Aan de voorzijde grenst het huis aan een voetpad. Aan de achterzijde is er direct achter de tuin openbare parkeergelegenheid in de straat. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer. De Oranjewijk ligt mooi centraal in Waddinxveen en daarmee op korte afstand van alle voorzieningen. Heerlijk wandelen met de hond doet u op de dijk, kinderen kunnen spelen in het nabijgelegen speeltuintje of in de waterspeeltuin verderop in de straat. Op enkele honderden meters afstand (dus prima aan te lopen) bevindt zich winkelcentrum KW Plein met onder meer een grote supermarkt.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.