Bekijk de afbeeldingen Beschikbaar
  • Perceel: 1026 m2

Plasweg 0-ong te Waddinxveen

€319.000,- V.O.N.


Denkt u wel eens na over het bouwen van uw eigen droomhuis op een mooie locatie. Kavel 17 van kavelproject Vrij wonen is uw kans. Het kavelproject bestaat in totaal uit 18 kavels aan de landelijke Plasweg. Alle kavels hebben veel bebouwingsmogelijkheden. Op dit moment is alleen kavel 17 nog te koop. De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 1026 m2 en is aan drie zijden omringd door water. Het geeft een echt eiland gevoel. De bouw van de eerste woningen is inmiddels gestart. Wilt u uw woondroom nog waar maken?

In de brochure is het kavelpaspoort, het beeldkaliteitsplan en het bestemmingsplan opgenomen. Uiteraard plannen wij graag een vrijblijvend gesprek met u in om verder door te praten over de kavel en de bebouwingsmogelijkheden.

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

De locatie van VRIJ Wonen is perfect. Het is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Een stad met een dorpse sfeer
Waddinxveen is een stad maar tegelijkertijd nog een dorp in de goede zin van het woord. Dat komt onder andere door de grote hoeveelheid groen, de kleinschalige wijken met een landelijk karakter en de sfeer die zich nog het best laat omschrijven als gemoedelijk. Hier vindt u alles wat het leven zo aantrekkelijk maakt. Een hapje of drankje in een van de gezellige restaurants, winkelen in het gezellige, moderne winkelcentrum of genieten van het Groene Hart, waar Waddinxveen middenin ligt.

Alles voor de kinderen
Voor kinderen is Waddinxveen een heerlijke plek om op te groeien. Logisch, want er zijn veel veilige speelmogelijkheden. En als u een basisschool voor uw kroost moet uitzoeken is er meer dan genoeg keuze. Immers, in nagenoeg alle wijken van Waddinxveen is er openbaar en Christelijk basisonderwijs, dat allemaal bekend staat om het goede niveau en de grote persoonlijke aandacht voor uw kind. Behalve voldoende basisscholen heeft Waddinxveen bovendien een prima middelbare school: het Coenecoop College. Dit is een moderne scholengemeenschap met gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo-klassen. De school groeit in haar regionale functie, staat goed aangeschreven en biedt leerlingen volop de kans om zich internationaal te oriënteren en te ontwikkelen. Wonen in Waddinxveen legt dus in alle opzichten een basis voor een goede toekomst.

Met een bloeiend verenigingsleven
Bij een ‘stads’ dorp hoort natuurlijk een bloeiend verenigingsleven. Waddinxveen beschikt dan ook over tal van verenigingen variërend van toneelvereniging tot bridgevereniging. En daarnaast heeft de gemeente voor bijna elke tak van sport wel een sportvereniging.

en overal dichtbij
Waddinxveen is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het voor de deur gelegen openbaar vervoer.Deze unieke ligging verklaart, samen met het prachtige woonaanbod de aantrekkingskracht van Waddinxveen.

Is een kleinschalig kavelproject aan de Plasweg. Vrij wonen bestaat in totaal uit 18 kavel met veel bebouwingsmogelijkheden.
De kavels van Vrij Wonen liggen op eilanden variërend in grootte van 841 vierkante meter tot 1176 vierkante meter. De kavels worden aan drie zijden omringd door water.

Vanaf de met prachtige bomen omlijnde Plasweg bereikt u de kavel via een dijkje. De ruim 26 meter diepe kavels bieden u een zee aan mogelijkheden, kiest u voor een grote tuin langs de gezellige Plasweg om te kunnen genieten van de in het avondzon langskomende fietsers en wandelaars of geniet u liever wat meer privé van de zomeravond barbecue? Op de royale kavels van Vrij Wonen kan het allemaal. Om het u makkelijk te maken heeft onze architect al een aantal voorbeeldontwerpen uitgewerkt, die u in samenwerking met hem aan uw wensen kunt aanpassen. Maar uiteraard staat het u volledig vrij om in samenwerking met uw eigen architect zelf uw (landelijke) ontwerp te realiseren.

De bouwvoorschriften
De woningen moeten worden voorzien van een schuine kap, de maximale goothoogte bedraagt 6 meter en de maximale nokhoogte 10 meter.
De inhoud van de bebouwing, exclusief vergunningsvrije bouwwerken en bijgebouwen, mag niet meer bedragen dan 750 m3.
De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag hierbij niet minder bedragen dan 4 meter.
Parkeren heeft plaats op eigen terrein;

Groot bijgebouw mogelijk
150 m² bij vrijstaande en halfvrijstaande woningen op bouwpercelen groter dan 1000 m²;

In de totale oppervlakte is een gedeelte water inbegrepen. Het water is zichtbaar op het betreffende kavelpaspoort.