Bekijk de afbeeldingen Verkocht onder voorbehoud
  • GBO: 95 m2
  • Inhoud: 300 m3

Weidezoom 14 te Waddinxveen

€175.000,- K.K.


Een leuke en goed en nette 4-kamermaisonette woning (begane grond en 1e verdieping) met een achtertuin op het zuiden gelegen. De achtertuin ligt aan een kleine parkeerplaats en een kleine speelplaats.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamer aanwezig. De woonkamer is altijd lekker licht door de ligging op het zuiden. De maisonnette is gelegen in een appartementencomplex met actieve Vereniging van Eigenaars is op korte afstand gelegen van winkels, scholen en openbaar vervoer (NS en bus).

De woning heeft 2 woonlagen en een een woonoppervlakte van 95m2 en een inhoud van 300m3. De achtertuin is ruim 10 meter diep.

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Entreehal, garderobe en toiletruimte met een vrijhangend toilet met fonteintje. De meterkast heeft 5 groepen en een aardlekschakelaar. De berging is bereikbaar via de buitenzijde of de keuken. Hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Deur met toegang naar de woonkamer. De woonkamer met half open woonkeuken en een deur naar de achtertuin. In de woonkamer is een trap naar de eerste verdieping. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang naar de berging aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is de grootste. Aan de achterzijde zijn de andere 2 slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld en heeft een wastafel, toilet en douche. Op de overloop is een vaste kast met een opstelplaats voor de verwarmingsinstallatie (Intergas Kompact HRE uit 2011). Op de overloop is boven de trap een praktische bergkast gemaakt.

Tuin

De achtertuin is geheel voornamelijk voorzien van gras en een terras. Aan 1 zijde is een mooie schutting en aan de andere zijde een haag. Er is een tuinkast voor het opbergen aan wat tuinspullen.

De woning maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse kosten zijn E 173,00 per maand. De begane grond is voorzien van isolatieglas en op de eerste verdieping zijn alle draairamen voorzien van isolatieglas. De oplevering is in overleg.

Op slechts enkele minuten lopen ishet NS station met de lijn Gouda - Alphen aan den Rijn. 4 maal per uur is een trein met aansluiting naar Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden.