Bekijk de afbeeldingen Verkocht onder voorbehoud
  • GBO: 88 m2
  • Inhoud: 270 m3

Wilgenhorst 48 te Waddinxveen

€160.000,- K.K.


Begin het nieuwe jaar goed! Op de 6e etage van appartementencomplex “de Wilgenhorst” vindt u dit appartement. Geen geloop voor uw deur omdat u aan het einde van de galerij woont.

Het appartement is gunstig gelegen in de buurt van een winkelcentrum en in de nabijheid van basisscholen (loopafstand), sportmogelijkheden en openbaar vervoer, (NS station en bushalte). Vanuit de woonkamer is een fantastisch uitzicht over de omgeving van Waddinxveen.

Op de begane grond is een veilige afgesloten entree met intercominstallatie. De toegang tot de appartementen is via de trap of één van de twee liften. De toegangsdeuren zijn met elektrische schuifdeuren en op de galerijen zijn elektrische deuropeners geplaatst. Het appartement zelf heeft 3 slaapkamers en een heerlijk groot balkon op het westen. Alle gevelkozijnen, inclusief de klepraampjes, zijn geheel voorzien van isolatieglas

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Begane grond

Indeling appartement:

Entree/hal met vaste kast en meterkast. Centrale hal met toegang tot de 3 slaapkamers, de toiletruimte, badkamer en de keuken.

Aan de galerijzijde is de ouderslaapkamer met kastenwand. Aan de balkonzijde zijn 2 slaapkamers. De geheel betegelde badkamer heeft een douchehoek met spatscherm en een wastafel met meubel. De toilet is geheel betegeld en heeft een vrijhangend toilet en fonteintje.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft een deur naar het balkon. Aan de grote woonkamer grenst de open keuken. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van apparatuur waaronder een 4 pits gaskookplaat, oven, rvs schouw en koel/vries combinatie. In de keuken bevindt zich een geiser voor de warmwatervoorziening in het appartement.

Het brede en zonnige balkon heeft een ligging op het westen. Er is een zonnescherm aanwezig voor de woonkamer.

Het appartement wordt verwarmd door middel van centraal gestookte blokverwarming. Op de radiatoren zijn warmtemetertjes aangebracht. Het verbruik wordt naar ratio afgerekend. Het gehele appartement is inclusief de klepraampjes voorzien van isolatieglas.

Rond het appartementencomplex is voldoende parkeergelegenheid. De bijdrage aan de vereniging van eigenaars bedraagt € 153,10 per maand. Dit bedrag is exclusief het voorschot op de stookkosten van € 57,50 per maand. Totaal bedragen de maandelijkse bijdragen € 210,60. De oplevering is in overleg.