Bekijk de afbeeldingen Niet beschikbaar
  • GBO: 207 m2
  • Inhoud: 760 m3
  • Kantoorruimte

Zuidkade 114A Waddinxveen

975,- / excl btw per maand


Op zoek naar een opvallende bedrijfslocatie? Dit karakteristieke kantoorpand met bedrijfsruimte uit 1910 is recent volledig gerenoveerd, waardoor het geheel aan de hedendaagse eisen voldoet. Het object is gelegen aan de Zuidkade, direct langs de Gouwe. Vanaf de provinciale weg N207 (Gouda-Alphen-Leimuiden) is het pand goed zichtbaar. De specifieke indeling maakt het pand zeker ook aantrekkelijk voor creatieve bedrijven. Het pand is van alle gemakken voorzien, zoals complete keuken, doucheruimte, dubbel toilet en wasmachineaansluiting.


Ben je benieuwd hoeveel jij kunt financieren?
Bereken het snel online met onze maximale hypotheekberekening

Het totaal gebruiksoppervlak bedraagt 207m². De kantoorruimte met keuken op de begane grond is circa 43m² groot. De andere werkruimte op de begane grond is circa 74m² en in het souterrain is er werkruimte/opslagruimte met een oppervlak van circa 91m² groot.

Opleveringsniveau:
• Centrale hal volledig afgewerkt en onder meer voorzien van tapijt.
• Geheel voorzien van dubbele beglazing.
• Toepassing van fraaie hardhouten trap met RVS hekwerk.
• Keuken, voorzien van diverse apparatuur, te weten koelkast met vriesvak, vaatwasser, 6-pits gaskookplaat met afzuigschouw en oven.
• Nieuw sanitair, volledig betegeld en voorzien van 2 aparte toiletten in het souterrain en een toilet op de begane grondverdieping, separate doucheruimte met wastafel en wasmachineaansluiting.
• Brandmeldinstallatie aanwezig
• CV-combiketel voor verwarming en warmwatervoorziening. Alle ruimtes zijn voorzien van radiatoren.

Indien gewenst is ook een aangrenzende bedrijfshal met een oppervlak van circa 120m² te huren, waardoor extra gebruiksmogelijkheden ontstaan.

Parkeren:
Voor het bedrijfspand is openbare (gratis) parkeerruimte.

Ligging:
De bedrijfsruimte is gelegen op zichtlocatie langs rivier De Gouwe. De oprit naar de snelwegen A12 en A20 richting Rotterdam, Utrecht en Den Haag is vanaf deze locatie snel bereikbaar.

Huurprijs:
€ 975,00 / maand exclusief servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen.
Servicekosten 165,00 per jaar, inclusief BTW, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling te voldoen, voor serviceabonnement t.b.v. c.v. ketel (24 uurs service).
Voor nutsvoorzieningen dient u zelf overeenkomsten af te sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Overige condities:
- BTW niet van toepassing.
- Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.
- De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zake (ROZ), versie juli 2003, met de daarbij behorende algemene bepalingen.
- Betalingen van huurkosten, servicekosten en eventuele BTW zijn per maand vooruit.
- Als zekerheidstelling wordt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en eventuele omzetbelasting verlangd.

Voorbehoud:
Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de verhuurder.

Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met Wim Molenaar van Gouwestad Makelaardij
Telefoon : 0182 - 63 60 21
Mobiel : 06 - 413 17 430
E-mail : wimmo[email protected]