Acaciastraat 54 te Waddinxveen

€230.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Acaciastraat 54 te Waddinxveen

€230.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze leuke eengezinswoning ligt mooi centraal in Waddinxveen, op loopafstand van allerhande voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels. Dit woonhuis heeft een L-vormige woonkamer, keuken met bijkeuken, drie ruime slaapkamers op de verdieping en een praktische bergvliering. De zonnige onderhoudsvriendelijke tuin ligt op het westen. De woning is goed onderhouden. Het totaal woonoppervlak op de begane grond en eerste verdieping samen bedraagt 90,00m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de korte voortuin kom je bij de woning. Je komt de woning binnen in een gang met links de meterkast en rechts de deur naar de woonkamer. Aan het einde van de gang bevindt zich op twee traptreden hoogte de toiletruimte. Deze is uitgevoerd met een staand toilet en is geheel betegeld. Verder naar rechts is de trapopgang naar de eerste verdieping.
De woonkamer is door zijn indeling sfeervol. De zitkamer bevindt zich aan de voorzijde. Centraal in de woonkamer bevindt zich onder de dwars geplaatste trap naar de verdieping de kelderkast. Hier is veel opbergruimte beschikbaar. De eetkamer vormt een logisch geheel met de keuken en deze bevindt zich aan de tuinzijde. De keuken is L-vormig opgesteld en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, oven en spoelbak. Direct achter de keuken bevindt zich nog een nis met hier de mogelijkheid om een koelkast te plaatsen. Vanuit hier loop je door naar de bijkeuken in de aanbouw. De aanbouw is eenvoudig maar zeer doelmatig, want dit voegt 6,00m² bruikbare ruimte toe aan de begane grond verdieping. Hier is een wasmachineaansluiting en er staat een keukenblok met diverse kastruimte. Als je doorloopt kom je in de stenen schuur en van hieruit toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer is zeer ruim en bevindt zich aan de achterzijde. Deze kamer beschikt over een eigen wastafel. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. Centraal geplaatst is de (eenvoudige) badkamer. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van wastafel met meubel en douchegedeelte met thermostaatkraan.

Tweede verdieping

Vanaf de overloop is door middel van een vlizotrap de bergvliering bereikbaar. Op deze bergvliering is de CV-combiketel geplaatst. Het totaalvloeroppervlak van deze zolderverdieping bedraagt ruim 28,00m². Het gedeelte met een minimale stahoogte van 1,50 meter is 9,00m². Hier kun je dus nog heerlijk veel spullen bewaren. Lichtinval is er via een aanwezig dakraam.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het westen en is onderhoudsvriendelijk aangelegd en daarbij geheel voorzien van klinkerbestrating. Aan de linkerzijde bevindt zich in het verlengde van de houten aanbouw de stenen berging. De erfafscheidingen verkeren in goede staat, een groot deel is onlangs nog vernieuwd. Er is natuurlijk ook een achterom aanwezig.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat in de Bomenwijk, waar alleen bestemmingsverkeer doorheen rijdt. De plek is mooi centraal in Waddinxveen. Parkeergelegenheid is er direct voor de deur. Het station voor bus en trein bevindt zich op loopafstand en het nieuwe winkelcentrum is eveneens lopend bereikbaar. Allerhande sportvoorzieningen, zoals voetbal, zwembad, hockey, tennis, korfbal, enzovoorts zijn om de hoek te vinden. Ook een gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand. In de wijk zijn voor kleine en grotere kinderen prima speelgelegenheden. Met de auto ben je vanaf de Acaciastraat in no-time bij de A12 en A20.

Afmetingen:
Woonkamer 4,17 x 3,90m (16,25m²)
Eetkamer 3,01 x 2,38m ( 7,15m²)
Keuken 3,01 x 1,90m ( 7,00m²)
Bijkeuken 2,61 x 2,33m ( 6,10m²)
Slaapkamer 1 5,27 x 2,98m (15,70m²)
Slaapkamer 2 3,92 x 2,27m ( 8,90m²)
Slaapkamer 3 3,02 x 2,92m ( 8,80m²)
Badkamer 1,76 x 1,10m ( 1,95m²)
Opbergvliering (>150m) 5,27 x 1,70m ( 9,00m²)
Berging 3,08 x 2,27m ( 7,00m²)
Tuin 11,00 x 5,50m (60,00m²)

Aanvaarding: in overleg, indicatie maart 2021

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Acaciastraat 54 te Waddinxveen

€230.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring