Ajaxstraat 7-B te Rotterdam

€400.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Ajaxstraat 7-B te Rotterdam

€400.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wonen kan heel comfortabel zijn Nee, geen flauwe grappen over een 020-naam in een 010-wijk. Want ondanks de straatnaam mag dit driekamerappartement er zijn. De woning is dan ook tot in de puntjes perfect afgewerkt. Comfortabel, ruim en een hoge afwerking zijn de woorden die dit appartement het best omschrijven. Dus die straatnaam moeten we maar voor lief nemen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van het appartementengebouw. De architectuur van het complex is aantrekkelijk en op de begane grond zitten verschillende voorzieningen. Het gebouw grenst aan een plein met veel bomen en plantenbakken. Via de centrale hal en de lift bereikt u uw appartement. Bij binnenkomst wordt in de hal direct de toon gezet. Een mooie laminaat op de vloer die in de gehele woning is doorgelegd. Deze hal is de centrale verkeersruimte in de woning. Immers, de hal ontsluit de twee slaapkamers, de badkamer, het separate toilet, de wasruimte en uiteraard de woonkamer.

De woonkamer is aangenaam groot. De lichtinval door de gevelbrede glazen pui maakt de woonkamer nog ruimer dan deze al is. Aan de achterzijde is lichte keuken gerealiseerd. De keuken is van alle gemakken voorzien. Hier koken betekent dat u contact houdt met uw huisgenoot of uw visite.

Het appartement telt twee slaapkamers. De één is echt de master bedroom. De ander is qua formaat iets kleiner en thans als riante inloopkast in gebruik. Een deur verder treffen we de badkamer aan. Deze is zeer luxe uitgevoerd en voorzien van een bad en een inloopdouche. Een mooie dubbele wastafel met meubel maakt het plaatje compleet.

Terug in de woonkamer heeft u daar nog een grote verrassing tegoed. Immers, aan de living grenst nog een riant terras. De buitenruimte van maarliefst 25 m2 biedt voldoende ruimte voor een heerlijke loungebank en de nodige plantenbakken. Een heerlijke plek om van het vrije uitzicht te genieten. En wat nog fijner is, is dat u hier zowel in de middag als in de avond de zon heeft.

Onder het appartementengebouw bevindt zich nog een kelder hier vindt u de parkeerplaats en de berging die bij het appartement horen. Verder woont u heel centraal ten opzichte van de voorzieningen in het centrum en Hillegersberg. De bus stopt praktisch voor de deur en de tram om de hoek. Een leuk park met water vindt u aan het einde van de straat en het bos is op loopafstand.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Ajaxstraat 7-B te Rotterdam

€400.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring