Amalia Van Solmsstraat 28 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Amalia Van Solmsstraat 28 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Uitdagende Klusserswoning Heb je de ambitie om je toekomstige woning zelf te verbouwen, geen concessies te hoeven doen door keuzes van de vorige eigenaar… en dus echt een eigen plek wil maken, kom dan eens kijken op de Amalia van Solmsstraat 28 te Waddinxveen. Deze uitgebouwde woning is centraal gesitueerd in Waddinxveen. De wijk is erg populair onder jonge gezinnen door de hoge mate van kindvriendelijkheid, veel groen en een ruim en licht karakter. De woning is gelegen in een rustig gedeelte van deze wijk en op een paar minuten loopafstand van een klein winkelcentrum met daarin onder andere de Albert Hein. Je parkeert er direct voor de deur. Het huis is in 1959 gebouwd op een perceel eigen grond van 160 m² en heeft een inhoud van circa 380 m². De gebruiksoppervlakte “wonen” is totaal 117 m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Entree/hal, ruime hal met een meterkast, trapkast en eenvoudige toiletgroep. De hal geeft tevens toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer. De uitgebouwde woonkamer heeft een afmeting van 9.43 x 3.57 meter, waarbij de keuken aan de achterzijde gesitueerd is. Deze eenvoudige keukenopstelling is middels een muurdoorbraak grotendeels bij de woonkamer getrokken. De keuken geeft toegang tot de achtertuin met achterom en dubbele berging.
De afmeting van de tuin is 8,2 x 11,3 meter, is gelegen op westen biedt dus de middag en avondzon.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: De overloop op de verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De kamers hebben een afmeting van circa 218 x 301, 359 x 388 en 359 x 277 cm. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer heeft een afmeting van circa 122 x 215 cm en is voorzien van een ligbad.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: De tweede verdieping was tijdens de bouw een open zolder maar is daarin ingericht als slaapkamer met praktische voorzolder. De dakkapel zorgde daarbij voor extra licht in beide vertrekken. Doordat de cv ketel gemonteerd is op deze verdieping kan er ook een aansluiting gemaakt worden voor de wasmachine en/of wasdroger.

Tuin

Ligging: De woning ligt in een woonwijk dichtbij een leuk speelveld langs de dijk, slechts enkele minuten lopen van een basisschool. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Ook het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad.

Omgeving: Waddinxveen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft ruim 25.000 inwoners. Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe. Waddinxveen is vooral bekend vanwege de Waddinxveense hefbrug (1936) over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelfabrieken en stroopwafelbakkerijen die er nog steeds gevestigd zijn. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden bevindt zich het Gouwebos, een groene buffer tussen Waddinxveen en Boskoop.

Verkoper heeft het object reeds bouwkundige laten keuren, en geïnteresseerden kunnen dit rapport desgewenst inzien. In de koopovereenkomst zal naast een uitgebreide ouderdomsclausule ook een clausule worden opgenomen dat verkoper het woonhuis zelf nooit bewoond heeft (bewind voering /niet-zelfbewoningsclausule).

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Amalia Van Solmsstraat 28 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring