Antares 8 te Waddinxveen

€260.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Antares 8 te Waddinxveen

€260.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Ruimte voor starters of levensbestendig voor senioren In de moderne woonwijk de “de Zuidplas” te Waddinxveen willen wij u graag kennis laten maken met deze speels gebouwde eengezinswoning. De bouw van deze woning kenmerkt zich door onder andere de uitgebouwde entree, het lessenaars dak, veel raamkozijnen, een voormalige dakterras die reeds bij de woning is getrokken en een prachtige vide in de woonkamer. De indeling van het woonhuis is functioneel te noemen doordat er de mogelijkheid bestaat om de woning “levensbestendig” te maken. De badkamer is hiervoor reeds gesitueerd op de begane grond en van de grote woonkeuken kunt u een slaapkamer maken. De toenmalige architect van het project heeft het al voor u bedacht. De achtertuin is keurig aangelegd en heeft tot aan de berging een diepte van ca 8,2 meter. De stenenberging heeft de breedte van het perceel (5,2 meter) en is ook via de poort toegankelijk. De erfafscheidingen zijn keurig uitgevoerd met kunststof schuttingen tussen betonnen palen. Er is in de directe omgeving voldoende parkeerruimte aanwezig en op circa 75 meter afstand ligt er een prachtig mooi speelterrein in een parkachtig setting. De ligging van de woning is op slechts enkele minuten lopen van diverse basisscholen,ook ideaal dus voor gezinnen met jonge kinderen. Het voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen veilig bereikbaar. Supermarkt, apotheek, winkels, sporthal en buurthuis zijn op loopafstand. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: De toegang tot de woning is aan de voorzijde in de uitgebouwde entree. De hal geeft direct toegang tot de 1ste verdieping en de woonkamer en u vindt er ook de meterkast, welke is uitgevoerd met een moderne installatie, inclusief een aardlekschakelaar.

De woonkamer heeft een gezellig karakter wat mede komt door de grote vide met raamkozijnen tussen het trappenhuis en de overloop van de verdieping. De afmeting van de woonkamer is circa 510/406 x 516 cm en er is een praktische trapkast aanwezig. Aan de achterzijde van het woonhuis is de keuken gesitueerd welke in de basis, met zijn afmeting van 510 x 360, zeer ruim te noemen is. Van deze keuken/eetkamer is op eenvoudige wijze een slaapkamer te maken, die dan een afmeting heeft van circa 300 x 360 cm. De keuken is keurig ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin met berging. De vloer van de begane grond is grotendeels voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
Centraal op de begane grond is de ‘natte groep” gesitueerd met daarin het toilet en de eerste badkamer. Beide ruimtes zijn geheel licht betegeld en de badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping

1ste verdieping De trap vanuit de entree geeft toegang tot de eerste verdieping. De trapopgang is geheel voorzien van een glas-pui met daardoor zicht op de woonkamer. De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers, een tweede badkamer, en een vaste kast met daarin de HR cv-combiketel en de mechanische ventilatie unit. Ook vanaf de overloop is er zicht op de woonkamer. De genoemde badkamer is momenteel niet als zodanig in gebruik, maar als natte ruimte voor de wasmachine en wasdroger. Beide slaapkamers hebben een schuin oplopend, hoog plafond en zijn keurig afgewerkt met spachtelputz/spuitwerk wandafwerking. Het standaard aanwezige dakterras van circa 11 m² is professioneel opgebouwd en toegevoegd aan de beide slaapkamers. Met deze toevoeging zijn de kamers enorm groot geworden wat zeker mogelijkheden biedt. Voor de maatvoering van de beide slaapkamers en natuurlijk de andere ruimtes van dit huis, verwijzen wij graag naar de 2D en 3D plattegronden op deze internetsite.

Bijzonderheden: Het woonhuis is in 1996 gebouwd op een ruim perceel grond van 132 m² en heeft een inhoud van circa 370 m³. De gebruiksoppervlakte (wonen) bedraagt circa 104 m². Bent u al enthousiast? Maak dan gerust een afspraak om dit leuke woonhuis vrijblijvend te komen bezichtigen.

Zoals beschreven in de bovenstaande tekst kan dit huis eenvoudig aangepast worden naar een levensbestendig woonhuis. De makelaar van het huis kan u daar meer over vertellen. Verder is het woonhuis geheel voorzien van gevel-, vloer- en dakisolatie en alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. De oplevering is in overleg, maar eventueel wel snel beschikbaar. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Antares 8 te Waddinxveen

€260.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring