Arie Kempkesweg 0-ong te Waddinxveen

€315.000,- V.O.N.

niet beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Arie Kempkesweg 0-ong te Waddinxveen

€315.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

kavel 5 Vrij wonen aan de Plasweg fase 3 - Lintzijde Centraal wonen en toch ontsnappen aan de drukte? Ga voor vrijheid en kies voor Vrij wonen. Op zaterdag 8 december is de verkoop gestart van 7 woonkavels van project Vrij wonen aan de Plasweg fase 3. Heeft u interesse in een kavel? U kunt zich inschrijven tot maandag 17 december 2018.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Stel je eens voor: je draait van de snelweg af na een drukke dag en na een kort ogenblik rijd je een heerlijke, parkachtige buurt in, waar water, bomen en een historische landweg direct voor rust zorgen. Dat is thuiskomen in Vrij Wonen in Waddinxveen! Een unieke locatie gevormd door ruime kavels aan het water. Een moderne knipoog naar het oud-Hollands landschap van sloten, bomen, bruggetjes en dijken, maar dan op een steenworp afstand van de uitvalswegen, midden in de Randstad.

Dichtbij voorzieningen
De karaktervolle wijk is gelegen aan de rand van Waddinxveen, een stad met een gemoedelijke dorpse sfeer. Het zeer uitgebreide voorzieningenniveau van winkelcentra, tot scholen en sportverenigingen maakt Waddinxveen een ideale plek voor kinderen om op te groeien. En natuurlijk ligt het overal dichtbij.

De kavels
De zeven kavels van Vrij Wonen variëren in grootte van 672 vierkante meter tot 1056 vierkante meter De percelen aan de parkzijde worden aan meerdere kanten omringd door water, de andere percelen grenzen aan het water langs de door oude bomen omlijnde Plasweg.

Landelijk, moderne architectuur
Vrij Wonen en het naastgelegen project de Warande zijn ontworpen met passie. Dat zie je niet alleen aan de inrichting van de parkachtige wijk, maar vooral ook aan de stijlvolle architectuur. De woningen zijn modern vormgegeven, maar met een landelijk karakter en bovendien uitgewerkt in prachtige materialen.

De individueel te ontwerpen woningen van Vrij Wonen dienen dan ook aan te sluiten bij de omgeving en de wijk. Aan welke eisen de woning dient te voldoen, lees je in het kavelpaspoort.

Wilt u meer informatie over de woonkavels van Vrij wonen aan de Plasweg fase 3, wij ontmoeten u graag op zaterdag 8 december.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Arie Kempkesweg 0-ong te Waddinxveen

€315.000,- V.O.N.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring