Arie Kempkesweg 41 te Waddinxveen

€669.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Arie Kempkesweg 41 te Waddinxveen

€669.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Geschakelde bungalow met een zee aan licht en ruimte. Midden in de randstad, aan de zuidkant van Waddinxveen wordt het nieuwe woongebied de Warande gerealiseerd. Het plangebied wordt omgeven door water en groen, bruggetjes en royale kavels zorgen voor een unieke landelijke sfeer. De Arie Kempkensweg 41 wordt op dit moment afgebouwd en wordt begin december opgeleverd. Deze moderne bungalow heeft u veel te bieden. - Een woonoppervlakte van 161 m2 + gemetselde berging van 7 m2. - Een royale kavel van 422 m2 eigen grond, toegang via een betonnen brug - Een geweldige moderne uitstraling, grote raampartijen in iedere ruimte riante en zonnige tuin met een fantastisch vrij uitzicht over het water en groen - parkeren kunt u eenvoudig op eigen terrein ( voorbereiding voor elektrische auto is aanwezig ) - Het huis is gasloos, beschikt over een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en koeling zorgen voor een aangenaam klimaat. - 24 zonnepanelen zorgen voor een heerlijk lage energierekening - En natuurlijk een nieuwbouwwoning met een supersnelle oplevering

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woning valt direct op door zijn moderne uitstraling. Om het vrije uitzicht maximaal te benutten koos de architect voor veel grote raampartijen zonder borstwering. Op de begane grond verdieping zijn zelfs twee hoeken helemaal uitgevoerd in glas. Een echte eyecatcher!

U komt binnen in de hal, de hal biedt plaats aan de meterkast, het toilet, en de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap staat de warmtepomp opgesteld. Verkopers hebben ervoor gekozen geen kozijn te plaatsen vanuit de hal naar de woonkamer. U heeft hier dus de mogelijkheid plafondhoge dubbele deuren te realiseren. De vierkante vorm van de bungalow zorgt voor veel praktische ruimte. De living en de keuken hebben een oppervlakte van 60m2 en zijn op vele manieren in te richten. Verkoper hebben alle voorbereidingen getroffen voor het uitvoeren van een kookeiland, u heeft hier immers een prachtige ruimte voor. Achter de keuken vindt u de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is tevens de tuin te bereiken.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt plaats aan 4 grote slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt casco geleverd, alle voorbereidingen voor de inloopdouche, wastafel en natuurlijk het ligbad voor de raampartijen zijn uitgevoerd. Met uw eigen badkamer leverancier kunt de badkamer helemaal naar wens afwerken. Ook op deze verdieping vindt u nog een separaat toilet.

De royale kavel wordt bereikt via de betonnen brug. De voortuin biedt meer dan voldoende plaats voor het parkeren van auto’s en eventueel een ontbijt terras waar u kunt genieten van de ochtendzon. Via de zijtuin wordt ook de achtertuin bereikt. De achtertuin grenst aan een nieuw aangelegde waterpartij en parkje. De achtertuin ligt op het noordwesten, je kunt hier heerlijk genieten van de middag en avondzon.

De woning wordt geleverd exclusief sanitair, tegelwerk en keuken
Diverse meerwerken zijn uitgevoerd door de aannemer, voor de meer en minderwerklijst en werktekening kunt u contact met ons opnemen
De warmtepomp en de zonnepanelen worden in eigendom geleverd

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Arie Kempkesweg 41 te Waddinxveen

€669.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring