Arie Kempkesweg te Waddinxveen

€495.000,- V.O.N.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Arie Kempkesweg te Waddinxveen

€495.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Op zaterdag 8 september start de verkoop van project de Warande. U bent tussen 12.00 uur en 15.00 uur van harte welkom in het nieuwe informatiecentrum aan de Bredeweg in Waddinxveen ( schuin tegenover de Intratuin ) Parkeren kunt u bij de intratuin. Op deze dag is alle verkoopdocumentatie beschikbaar en staan wij klaar om u uitgebreid te informeren over het aanbod van de in totaal 31 twee-onder-een-kapwoningen, bungalows, villa’s en waterwoningen. Wij hopen u te mogen begroeten op 8 september.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

DE WATERBUNGALOW TYPE F

Deze vier (semi)bungalows met een woonoppervlakte van ca. 147 m2 staan pal aan het water en hebben hierdoor een schitterend uitzicht over water en groen. In tegenstelling tot alle andere woningen in de Warande zijn deze waterbungalows pal aan het water gepositioneerd. De woningen zijn standaard voorzien van een ruime terrasvlonder van maar liefst 4 meter diep. Een plek om heerlijk te genieten van de middag- en avondzon!
De geschakelde bungalow type F is te koop vanaf € 495.000,- v.o.n.

Bouwnummer 23 verkocht
Bouwnummer 24 verkocht
Bouwnummer 27 verkocht
Bouwnummer 28 verkocht

• kavel van 422 m2 (incl. water ZO-zijde)
• totale woonoppervlakte ca. 147 m2
• riante woonkamer en keuken van ruim 56 m2
• complete keukeninrichting inclusief apparatuur
• riante zonnige tuin voorzijde en terrasvlonder aan het water
• gemetselde berging in de tuin van ruim 6 m2
• parkeren op eigen terrein (carport optioneel)
• compleet woonprogramma op begane grond, inclusief slaapkamer en geschakelde badkamer
• op verdieping 2 extra slaapkamers en tweede badkamer
• sanitair Villeroy en Boch
• fraaie groot formaat wand- en vloertegels in kleur naar keuze in toilet tot 1,40 meter hoog en in de badkamers tot plafond
• bergruimte op de verdieping met opstelplaats wasmachine en -droger
• individuele bodemwarmtepomp met boiler en comfortabele vloerverwarming

In tegenstelling tot alle andere woningen in de Warande zijn deze waterbungalows pal aan het water gepositioneerd. De woningen zijn standaard voorzien van een ruime terrasvlonder van maar liefst 4 meter diep. Een plek om heerlijk te genieten van de middag- en avondzon! Een bijkomend voordeel is dat u hierdoor ook de beschikking heeft over een ruime voortuin van maar liefst 100 m2, gerekend tot aan de gemetselde berging. Wat deze woningen verder uniek maakt is dat bij deze woningen het complete woonprogramma is gesitueerd op de begane grond. Naast de lichte woonkamer en keuken van ruim 56 m2 treft u hier ook een ruime slaapkamer met badkamer en met toegang tot de aan het water gelegen terrasvlonder. U kunt zodoende geheel gelijkvloers wonen, met recht een schitterend alternatief voor een appartement! Op de verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers van ruim 12 en 19 m2 gelegen, evenals een tweede badkamer en een berging met ruimte voor de technische installaties en de aansluitingen voor de wasmachine en –droger. Tot slot heeft u optioneel de mogelijkheid op de verdieping een dakterras te laten aanleggen. Hierdoor heeft u helemáál een schitterend uitzicht op de weidse omgeving.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Arie Kempkesweg te Waddinxveen

€495.000,- V.O.N.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring