Berkengaarde 50 te Waddinxveen

€309.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Berkengaarde 50 te Waddinxveen

€309.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Gelegen in een prachtige, groene en kindvriendelijke woonomgeving (Groensvoorde) een prima woning met ruime en vrije achtertuin op het westen. De achtertuin is gelegen op het westen met een achterom en een berging. De woning is gebouwd in 1970 op 155m² eigen grond en heeft een woonoppervlak van circa 109m2. De woning is gunstig gelegen direct achter winkelcentrum Groensvoorde en in de nabijheid van basisscholen (loopafstand), sportmogelijkheden, openbaar vervoer, (NS station en bushalte), en uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Ruime entree/hal, meterkast, gaderobe en toiletruimte met fonteintje en de trapkast. De doorzon woonkamer heeft een open haard met plateau. Vanuit de woonkamer is zicht over het voorgelegen parkeerterrein.

De keuken heeft aan beide kanten een rechte opstelling met apparatuur. Hier is ook een opstelplaats voor de wasmachine, vaatwasmachine en extra koelkast of vriezer. Via de keuken is de achtertuin te bereiken. Aan de voor- en achterzijde van de woonkamer is een zonnescherm aanwezig.

Eerste verdieping

Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Op de overloop is een vaste kast aanwezig. De slaapkamer aan de voor- en achterzijde hebben een dubbele vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en heeft een douchecabine, vrijhangend toilet en wastafelmeubel. Er is vloerverwarming aanwezig en de spiegel is verwarmd.

Tweede verdieping

Overloop met een aparte ruimte voor de verwarmingsinstallatie (Nefit Econline uit 2002). De slaapkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde en een grote inloopkast aan de voorzijde. Ook is er een kastenwand met deurtjes voor praktische bergruimte.

De woning is gebouwd in 1970 en is voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Op de begane grond is grotendeels isolatieglas aanwezig, maar op de eerste verdieping en de zolder zijn de kozijnen voorzien van enkel glas. De slaapkamer aan de voorzijde heeft nog een zachtboardplafond.

De open haard wordt jaarlijks geveegd door de schoorsteenveger. Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd en de dakgoten aan de voor- en achterzijde zijn 3 jaar geleden vervangen. De begane grondvloer is voorzien van bodemisolatie.

De cv installatie is een Nefit Economy uit 2002. Via de cv installatie is er warmwater in de badkamer. De keuken is warmwater via een huur geiser. De kosten zijn hiervan circa € 12,- per maand. Het huurcontract met Eneco kan worden stopgezet. De nieuwe meterkast is voorzien van 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Er is een fornuisgroep aanwezig voor de inductie kookplaat.

Afmetingen:
Achtertuin: 1100 x 615 cm
Voortuin: 410 x 615 cm
Berging tuin: 310 x 220 cm

De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een stenen berging met elektra. Er is een achteruitgang naar het Waddepad. Aan het Waddepad zijn verschillende speelplaatsen aanwezig.

Deze woning is gunstig gelegen in de buurt van een winkelcentrum en in de nabijheid van basisscholen (loopafstand), sportmogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

De oplevering van deze woning is mei 2023.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Berkengaarde 50 te Waddinxveen

€309.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring