Bleulandweg 140 te Gouda

€250.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Bleulandweg 140 te Gouda

€250.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Bleulandweg 140 te Gouda Heeft u een woonwens die bestaat uit ruim een 3 of 4 kamerappartement in een veilige en comfortabele woonomgeving ? Wilt u uw nieuwe huis zelf kunnen inrichten en waar nodig kunnen aanpassen, moet het complex goed onderhouden zijn en verwacht u een actieve Vereniging van Eigenaren? Kom dan maar eens kijken bij dit verzorgde hoekappartement gelegen aan de Bleulandweg 140 te Gouda. Het appartement beschikt over een gevelbreed balkon waar u kunt genieten van een bijzonder leuk uitzicht over de omgeving, het Atlantis Park en het zwembad. Verder mogen de 2 liften, de gesloten entree, de representatieve hal, berging in de onderbouw, het grote parkeerterrein voor de deur en het verwarmde zwembad niet onbenoemd blijven. Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden appartementengebouw en ligt erg centraal nabij het centrum van Gouda, het NS-station en het Groen Hart Ziekenhuis. De uitvalswegen naar de grote steden zijn goed en snel bereikbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Entree en centrale hal: Fraai afgesloten centrale entree (vanaf 2 zijden bereikbaar) met bellentableau en toegang tot de inpandige berging. Er zijn 2 liften en een trappenhuis aanwezig.

Appartement op de 9de verdieping: Via de brede galerij heeft u toegang tot het hoekappartement. De entree en gang van het appartement geeft toegang tot de keuken, de woonkamer, de slaapkamer aan de galerijzijde, de badkamer en een grote berging.

De woonkamer is gesitueerd aan de balkonzijde heeft door het vele lichtinval een fijn licht karakter. Met zijn afmeting van 495 x 575 cm is deze zeker ook ruim te noemen. De woonkamer heeft direct toegang tot de slaapkamer welke op eenvoudige wijze bij de woonkamer getrokken kan worden. Na deze samenvoeging zal de ruimte circa 42 m² groot zijn. Bij de huidige indeling geeft de slaapkamer toegang tot het balkon. Dit woningbreed balkon is gelegen op het westen en biedt een fenomenaal weids uitzicht op de omringende dorpen en steden. Ook is er een leuk uitzicht op het naastgelegen zwembad, vijverpartijen met steigers, bruggetjes, wandelpaden en de groenvoorziening van het park.

De beide slaapkamers aan de galerijzijde (circa 9 en 9.5 m² groot) zijn eerder samengevoegd tot één grote slaapkamer. Deze slaapkamer heeft nu een afmeting van 500 x 351 cm en is voorzien van een vaste kastenwand. Het opslaan van spullen is sowieso geen probleem in dit appartement, omdat er in de gang nog een extra bergkast én berging aanwezig zijn. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een grote inloopdouche, wasbak met planchet en aansluiting voor de wasmachine.

De eenvoudige keuken ligt aan de voorzijde en is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse (inbouw) apparatuur en aan de kleine bar kunt u gezellig ontbijten. Ondanks de leeftijd van de keuken ziet hij er nog erg goed uit.

Bijzonderheden: Het appartement wordt verwarmd door CV blokverwarming. Het warmwater is geregeld via de boiler en geiser. Bij het gebouw is een zwembad aanwezig dat uitsluitend gebruikt mag worden door de bewoners (open van mei tot en met september). De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 213,00 per maand, exclusief € 40,00 voorschot stookkosten.

Totaal gebruiksoppervlakte is circa 93 m² waarvan de woonfunctie 86 m² is en de gebouw gebonden buitenruimte (balkon) circa 6 m². De bergruimte is circa 9 m² en de inhoud is berekend op circa 270 m³. Het appartementencomplex is gebouwd in 1964. De oplevering van dit appartement is in overleg met de verkoper te bepalen, maar eventueel direct beschikbaar.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Bleulandweg 140 te Gouda

€250.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring