Brederolaan 20 te Waddinxveen

€175.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Brederolaan 20 te Waddinxveen

€175.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

let op: Graag willen wij je vragen een bezichtiging ALLEEN aan te vragen via deze website, en dus NIET telefonisch via ons kantoor. Wij nemen na de aanvraag snel contact met je op om de bezichtiging in te plannen. Aan de Brederolaan in Waddinxveen bieden wij vanaf nu dit ruime 4 kamer appartement aan. Het voormalige huurappartement heeft een ruim balkon en is gelegen op de 2de verdieping van het 3-laags tellende, en daarmee kleinschalige, appartementencomplex. Het complex is rond 1970 gebouwd en heeft een afgesloten entree met intercomsysteem, bellentableau en een ruime berging in de onderbouw. Het appartement zelf heeft een inhoud van circa 270 m³ en het woonoppervlakte bedraagt ongeveer 87 m². Openbaar vervoer, winkels en recreatiegebied “Het Gouwebos” liggen op loopafstand. Onder het complex bevindt zich een gezellige winkelgalerij.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond:
Afgesloten en ruime entree met de brievenbussen, bellentableau en intercom. Toegang tot de bergingen en trapgang naar de 3 woonlagen.

Entree tot de woning doormiddel van voorhal met daarin een vaste kast en meterkast. De centrale hal geeft toegang tot de eenvoudige keuken van ongeveer 320 x 250, het toilet en de badkamer met douchehoek. Ook de drie slaapkamers en de woonkamer zijn hier vandaan bereikbaar. De gesloten keuken is voorzien van een recht opgestelde keukenopstelling met diverse opbergkasten. Het warmwater is geregeld middels een geiser. In de keuken is ook de aansluiting aanwezig voor een wasmachine. De badkamer heeft een L-vormige indeling en is voorzien van een douchehoek en wastafel.

Twee van drie slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en hebben een afmeting van circa 273 x 446 en 181 x 355 cm. Laatste genoemde kamer geeft toegang tot het balkon. Dit balkon is gelegen op het oosten en heeft een oppervlakte van ruim 7 m². De derde en grootste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een afmeting van 375 x 3.13 cm. De ruime woonkamer van 374 x 673 cm is voorzien van een vast kastenwand die eventueel bouwkundig te verwijderen is. Daarmee betrek je de slaapkamer bij de woonkamer en ontstaat er één flinke woonkamer van bijna 40 m³. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de levendige Brederolaan en de winkels.

Bijzonderheden: Voor de levering van dit appartement is een “projectnotaris” aangewezen. Dit betreft het kantoor Holtman Notarissen, Koningslaan 62 te Utrecht. Ook zullen er in de koopovereenkomst een aantal extra artikelen opgenomen worden, waaronder over het feitelijk gebruik van het appartement. De servicekosten zijn € 96,63 (exclusief € 90,75 voorschot stookkosten) per maand. De oplevering is in overleg, maar desgewenst direct beschikbaar.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. We nodigen je uit om eens uitvoerig te kijken naar de fotopresentatie van dit huis. Deze zijn samen met de 2D en 3D plattegronden te vinden op deze of onze site. Ben je enthousiast geworden? .…., bel ons dan voor een bezichtiging.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Brederolaan 20 te Waddinxveen

€175.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring