Bredeweg 0-ong te Waddinxveen

€520.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Bredeweg 0-ong te Waddinxveen

€520.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Altijd al de droom gehad uw eigen woning te bouwen? Aan de landelijke Bredeweg te Waddinxveen kan dat nu zelfs samen met de bouw van uw bedrijfspand. ( Optioneel ) Aan de Bredeweg bieden wij enkele kavels te koop aan, de minimale oppervlakte van de kavel is 2.600 m2. Heeft u behoefte aan meer ruimte? Een grotere kavel kan in overleg aangeboden worden. De grondprijs is € 200,- exclusief btw per m2. De genoemde koopprijs van € 520.000,- is gebaseerd op een oppervlakte van 2600m2. De koopprijs is exclusief btw en k.k.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Kavel
De kavel van 2.600 m2 is uitgewerkt in een concept kavelpaspoort. Deze kavel heeft een diepte van circa 90 meter en een breedte van 28 meter. De kavel heeft een gedeelde ontsluiting op de Bredeweg. Vanaf de voorzijde heeft de kavel een tuinzone van 5 m, een woonzone van 25 m en een werkzone van 60 m.

Woonhuis
De kavels aan de Bredeweg maken onderdeel uit van het bestemmingsplan Glasparel. Voor de bouw van uw droomhuis zijn er vele bebouwingsmogelijkheden. De regels van de bebouwing zijn vastgelegd in het bestemmingsplan Glasparel+ en er is tevens een beeldkwaliteitsplan. Enkele uitgangspunten zijn:

De maximale goothoogte is 6 m
De maximale nokhoogte is 10 m
De maximale inhoud is 750 m3 exclusief vergunningsvrije bouwwerken en bijgebouwen
De zijdelingse afstand is minimaal 4 m
Parkeren heeft plaat op eigen terrein

De kavels aan de Bredeweg liggen vlakbij de in ontwikkeling zijnde luxe woongebieden; Mooi wonen aan de Plasweg, Vrij wonen aan de Plasweg en de Warande. Hier wordt ook een fraai landschapspark gerealiseerd.

Indien u geen behoefte heeft aan de bouw van een bedrijfspand, dan zijn er uiteraard wel vele mogelijk op uw kavel, denk bijvoorbeeld aan de realisatie van een groot zwembad of een paardenbak. Ook is er de mogelijkheid tot de bouw van een royale garage voor het stallen van uw auto’s. Voor al uw hobby’s is er plaats.

Bedrijfspand
De kavel biedt tevens veel mogelijkheden voor de bouw van een bedrijfspand, enkele uitgangspunten in het bestemmingsplan zijn:

Milieu categorie 2 bedrijven toegestaan, conform staat van bedrijfsactiviteiten Glasparel
Het maximale bebouwingspercentage van de kavel is 35%
De maximale goothoogte is 6 m
De maximale nokhoogte is 10 m
Meerdere bijgebouwen zijn toegestaan

Mocht u vragen hebben over de kavels, of de bebouwingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg met het realiseren van uw wensen.

Waddinxveen, een stad met een dorpse sfeer
Waddinxveen is een stad maar tegelijkertijd nog een dorp in de goede zin van het woord. Dat komt onder andere door de grote hoeveelheid groen, de kleinschalige wijken met een landelijk karakter en de sfeer die zich nog het best laat omschrijven als gemoedelijk. Hier vindt u alles wat het leven zo aantrekkelijk maakt. Een hapje of drankje in een van de gezellige restaurants, winkelen in het gezellige, moderne winkelcentrum of genieten van het Groene Hart, waar Waddinxveen middenin ligt.

Alles voor de kinderen
Voor kinderen is Waddinxveen een heerlijke plek om op te groeien. Logisch, want er zijn veel veilige speelmogelijkheden. En als u een basisschool voor uw kroost moet uitzoeken is er meer dan genoeg keuze. Immers, in nagenoeg alle wijken van Waddinxveen is er openbaar en Christelijk basisonderwijs, dat allemaal bekend staat om het goede niveau en de grote persoonlijke aandacht voor uw kind. Behalve voldoende basisscholen heeft Waddinxveen bovendien een prima middelbare school: het Coenecoop College. Dit is een moderne scholengemeenschap met gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo-klassen. De school groeit in haar regionale functie, staat goed aangeschreven en biedt leerlingen volop de kans om zich internationaal te oriënteren en te ontwikkelen. Wonen in Waddinxveen legt dus in alle opzichten een basis voor een goede toekomst.

Met een bloeiend verenigingsleven
Bij een ‘stads’ dorp hoort natuurlijk een bloeiend verenigingsleven. Waddinxveen beschikt dan ook over tal van verenigingen variërend van toneelvereniging tot bridgevereniging. En daarnaast heeft de gemeente voor bijna elke tak van sport wel een sportvereniging.

en overal dichtbij
Waddinxveen is dé ideale uitvalsbasis voor mensen die royaal willen wonen, maar toch ook snel op het werk of op school willen zijn. Direct gelegen aan de snelwegen A12 en A20 bent u binnen no time in de vier grote steden, zowel met de auto als met het voor de deur gelegen openbaar vervoer.Deze unieke ligging verklaart, samen met het prachtige woonaanbod de aantrekkingskracht van Waddinxveen.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Bredeweg 0-ong te Waddinxveen

€520.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring