Brink 1 te Waddinxveen

€650.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Brink 1 te Waddinxveen

€650.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een riante vrijstaande woon/werk villa met rondom gelegen een vrij gelegen grote tuin en een balkon op de eerste verdieping. De achterzijde van de woning ligt op het zuiden. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid voor 4 auto’s op eigen terrein. Aan de woning is een brede aangebouwde garage vanuit de woning bereikbaar. De grote woonkamer heeft grote raampartijen op het zuiden en westen. Op de 1e verdieping zijn 3 grote slaapkamers en ook op de open zolder is ruimte voor het maken van een slaapkamer. Naast veel woonruimte is er aan de voorzijde van het huis een werkkamer met aparte entree. Maar u zou hier ook een mooie eetkamer of slaapkamer op de begane grond van kunnen maken. De woning is gelegen in de Dorpstraat van Waddinxveen. Onlangs is de gehele Dorpstraat opgeknapt en voorzien van een 30km zone en nieuw straatwerk en beplanting. De woning is dicht bij winkels en overige voorzieningen. Bent u op zoek naar een werkruimte aan huis of een grote woning? Dan is deze vrijstaande villa zeker een bezichtiging waard. De woning is gebouwd in 2005 , heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en een inhoud van circa 800 m3.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Overdekte entree met ruime entreehal. In deze hal is de trap naar de eerste verdieping, meterkast en toiletruimte. Vanuit deze hal kunt u naar de werkkamer, garage, keuken en woonkamer.

De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De mooie raampartijen vanaf de grond tot het plafond zorgen voor een lichte , zonnige woonkamer. Aan de achterzijde is een deur naar de bijkeuken, met plaats voor de wasmachine en droger. Ook is hier een deur naar de zijtuin. De keuken is halfopen en heeft een keuken opstelling in U–opstelling. De moderne lichte Keller keuken is voorzien van Siemens apparatuur en een Liebherr koel/vriescombinatie. In de keuken kunt u ook weer terug naar de entreehal.

De werkruimte met ronde erker bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De werkruimte heeft een aparte entree met kleine hal. Wanneer u hier kantoor/praktijk aan huis zou willen houden, kunt u uw klanten ontvangen in een aparte entree. Wanneer gewenst kunt u uw bedrijfsruimte ook een eigen adres geven, er zijn door de gemeente Waddinxveen 2 huisnummers toegewezen aan deze woonwerkvilla.

Eerste verdieping

Ruime overloop met leuke vide, aparte toiletruimte , bergkast en trap naar de zolderverdieping. Er zijn 3 grote slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het balkon. De badkamer is heerlijk ruim en heeft een inloopdouche, whirlpool ligbad, bidet en een groot wastafelmeubel met een dubbele wasbak.

Tweede verdieping

Deze ruimte is nu een open ruimte in gebruik als extra verblijfsruimte. Hier zijn nog slaapkamers te realiseren. Aan beide zijden in het dakvlak is een dakraam aangebracht. Aan de voorzijde is een ruimte waar de opstelplaats is voor de CV installatie (REMAHA Calanta HR 2017) en de plaats voor de zonneboiler.

De woning aan de Brink 1 is altijd goed onderhouden en voorzien van vele extra’s. De woonkamer, werkkamer en de slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van airconditioning, door middel van een krachtige airco installatie van Daikin. Er is een alarminstallatie aanwezig voor een veilig woongenot. Daarnaast is een uitgebreide elektrische installatie met 12 groepen met 3 aardlekschakelaars.

De vloer op de begane grond is voorzien van een Noorse leistenen vloer met vloerverwarming. Een Noorse leisteen vloer is een vloer voor het leven. Leisteen staat bekend om zijn schitterende uitstraling en exclusiviteit. De keuken is voorzien van Siemens apparatuur en een Leibherr koelkast.

De garage is gedeeld met een bijkeuken, maar er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een auto. De garage is via de entreehal en de bijkeuken te bereiken. De garagedeur is een geisoleerde sectionaal-deur.

De cv is onlangs vervangen door een energiezuinige en krachtige REMAHA Calanta installatie. Naast de cv is een zonneboiler aanwezig. Op het dak is een zonnepaneel aanwezig voor het opwarmen van het water. Hier is ook de motor aanwezig van het AstroVac stofzuigersysteem. Op een aantal plekken in de woning zijn onopvallende stofcontacten gemonteerd. Het enige wat u hoeft te doen is een slang inpluggen en stofzuigen. Centraal stofzuigen is hygiënisch stofzuigen, zonder vieze lucht en zonder opdwarrelend stof. Het stofzuigsysteem op de zolder blaast deze lucht naar buiten.

Algemeen:
De 6 villa’s staan opgesteld rond het gezamenlijke binnenterrein. De gehele weg en het parkeerterrein is eigendom van de bewoners. Voor het onderhoud van het terrein, tuin, straatverlichting en riolering is een stichting opgericht. De stichting is financieel gezond en actief. Er is een jaarlijkse bijdrage verschuldigd van de bewoners. Deze bijdrage wordt gezamenlijk bepaald op de jaarlijkse vergadering.

Er is parkeergelegenheid voor het parkeren van 2 tot 4 auto’s op elk perceel. Daarnaast is er een gezamenlijk parkeerterrein voor 8 auto’s.

De woning straalt kwaliteit uit en heeft door de grote overstekken van de dakgoot iets van een jaren 30
woning. Doordacht en met de mogelijkheid wonen en werken te combineren.

De woningen zijn rondom vrij gelegen en op korte afstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Kortom midden in het groen en het centrum.

Een bijzondere woning op een bijzonder plekje in Waddinxveen!

Afmetingen:

Begane grond:
Woonkamer : 780 x 679 cm (45.45 m²)
Keuken: 311 x 354 cm (10.60 m²)
Bijkeuken: 315 x 275 cm (8.65 m²)
Garage: 315 x 540 cm (17.00 m²)
Werkkamer: 348 x 580 cm (22.90 m²)

Eerste verdieping:
Badkamer: 210 x 440 cm (9.24 m²)
Slaapkamer voorzijde: 455 x 348 cm (15.90 m²)
Slaapkamer westzijde: 447 x 310 cm (16.30 m²)
Slaapkamer achterzijde: 359 x 476 cm (16.50 m²)

Zolder verdieping:
Zolder: 1010 x 465 cm (47.00 m²) van schot tot schot gemeten.

Tuinen:
Voortuin: 2100 x 460 cm (96.60 m²)
Achtertuin: 2100 x 900 cm (189.00 m²)
Zijtuin oostzijde: 180 x 1425 cm (25.65 m²)
Zijtuin westzijde: 775 x 1425 cm (110.40 m²)

Gebruiksoppervlak volgens NEN 2580:
Gebruiksoppervlak wonen 220,00 m² (ruimtes ≥ 1,50 m hoogte)
Gebruiksoppervlak interne bergruimte 25,00 m2
Gebruiksoppervlak externe bergruimten 0,00 m²
Gebruiksoppervlak gebouw gebonden buitenruimten 9,00 m²

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Brink 1 te Waddinxveen

€650.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring