Brugweg 27 te Waddinxveen

€745.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Brugweg 27 te Waddinxveen

€745.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Brugweg van Waddinxveen bieden wij u dit karakteristieke vrijstaande woonhuis met garage aan, welke gelegen is op een perceel (eigen)grond van totaal 1376 m². Het woonhuis heeft een inhoud van circa 785 m³ en een gebruiksoppervlakte (wonen) van 147 m². De woning is in 1917 gebouwd, is gefundeerd op palen en bevat alle elementen van een authentiek jaren 20 huis. Kenmerkend voor dit herenhuis zijn de verhoogde inpandige entree, de serre aan de linkerzijde, de (kantoor)ruimte aan de rechterzijde en het inpandige balkon achter de rond gemetselde karakteristieke voorgevel. De toekomstige koper zal het woonhuis nog geheel moeten aanpassen aan de huidige standaard van vandaag. Het perceel grond waarop het huis gebouwd is, is fysiek en kadastraal gesplitst in twee delen van respectievelijk 556 m² en 820 m². Een houten brug over een vaart verbindt de beide delen met elkaar. Achter het tweede perceel ligt nog een vaart, waar u in de zomermaanden een frisse duik kunt nemen en het in de winter een mooie startplaats is, voor een flinke schaatstocht door de “Bloemendaalse” polder.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:

De entree tot het woonhuis bereikt u middels een kleine bordestrap. De half betegelde inpandige entree geeft vervolgens toegang tot het woonhuis. Bij binnenkomst vindt u aan de rechterzijde direct de eerste ruimte die gebruikt kan worden als kantoorruimte of als slaapkamer. De kamer heeft een hoogte van circa 330 cm en op de vloer meten we een oppervlakte van 255 x 326 cm. De bovenzijde van het kozijn is voorzien van mooie glas-in-loodramen. De centrale hal van het huis geeft vervolgens toegang tot de andere vertrekken van deze woonlaag. Zo komt u aan de linkerzijde in de voorkamer waaraan een erker is gebouwd.
De voorkamer is middels een schuifdeur én kamer aan suite kasten gescheiden van de achterkamer. Het hoge plafond, de grote raamkozijnen en de parketvloer zijn typerend voor deze bouwstijl. Via de voorkamer is de serre te bereiken en de achterkamer geeft via de openslaande deuren toegang tot de veranda en de achtergelegen tuin. Aan de rechterzijde van de hal komt u het trappenhuis tegen die u naar de eerste verdieping brengt. Onder de trap is het toilet gesitueerd. In de keuken aan de achterzijde kijkt u uit over het terras en de ruim 60 meter diepe achtertuin. Ook is er onder de woning een kelder aanwezig van circa 8 m² die vanuit de keuken bereikbaar is.

Eerste verdieping

De 1ste verdieping heeft een indeling met vier slaapkamers waarbij de twee aan de linkerzijde circa 16 en 17 m² groot zijn en van elkaar gescheiden zijn door een kastenwand. In deze kastenwand is ook de trap naar de bergzolder geplaatst. Slaakamer drie en vier bevinden zich naast de andere twee kamers en zijn met 10 en 4,5 m² meter kleiner dat de twee eerste. De badkamer is circa 6 m² groot en is ingedeeld met een ligbad, dubbele wastafels en een toilet. Boven de twee grootste slaapkamers is een bergzolder aanwezig van bijna 40 m², welke gemeten is op de vloer. De maximale hoogte is 160 cm.

De Brugweg ligt aan de rand van Waddinxveen. Langs de Brugweg staan veel vrijstaande woningen met royale percelen. Aan de achterzijde grenst de woning aan Polder Bloemendaal, een gebied waar natuur, landbouw en recreatie de kernwoorden zijn. Vanaf de Brugweg bent u snel op de N207, de verbinding tussen Alphen en Gouda. Daarmee zijn alle omliggende steden Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam snel en efficiënt bereikbaar. Wanneer u de Brugweg de andere kant op rijdt, komt u direct in het Groene Hart met onder meer de Reeuwijkse Plassen, het kwekersgebied van Boskoop en het weidegebied van Bodegraven. Waddinxveen is een middelgrote gemeente met veel voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, sportvoorzieningen, horeca, et cetera.

Bijzonderheden: Het betreft hier een karakteristiek vrijstaand woonhuis welke destijds goed gebouwd is en mooi gelegen is. Wel dient de woning aan de binnen-, en buitenzijde geüpdatet en gemoderniseerd te worden. Ter informatie is voor u tijdens een bezichtiging het rapport van de bouwkundige keuring in te zien. Deze volledige bouwkundige keuring is uitgevoerd door een externe deskundige, in verband met het ontbreken van relevante informatie van de eigenaar. De oplevering van dit woonhuis is in overleg, maar eventueel snel beschikbaar.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Brugweg 27 te Waddinxveen

€745.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring