Brugweg 3 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Brugweg 3 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Wonen in een witte woning aan de karakteristieke Brugweg. Zeven jaar geleden verkochten wij dit pareltje aan de Brugweg als een echte opknapper. Vrijwel alles aan het huis verdiende aandacht, de huidige bewoners hebben de woning in zijn geheel kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd. Denk daarbij o.a. aan de vloeren, renovatie van de gevel, elektriciteit en groepenkast en uiteraard is het huis ook direct voorzien van een mooie keuken en badkamer, ook zijn de muren en vloeren strak afgewerkt. Een huis met een karakteristieke uitstraling en instapklaar. De woning biedt plaats aan een grote woonkamer, keuken, bijkeuken op de begane grond verdieping. Op de tweede verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer. De woning ligt op een perceel van 121 m2. de achtertuin ligt op het zuiden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de oud hollands groene voordeur kom je binnen in de hal. Hier vind je ook de vernieuwde meterkast met 9 groepen en aardlekbeveiliging en het toilet. Vanuit de hal kom je in de woonkamer. Aan de voorzijde vind je de gezellige zithoek. De deuren en ramen hebben een klassieke uitstraling, de muren en het plafond zijn glad gestuct en op de vloer ligt een laminaat vloer. In het midden van de woning staat een grote 6 persoons eettafel, maar zoals je op de foto’s kunt zien is er ook voldoende plek voor een nog grotere eettafel.

Aan de achterzijde van de woning staat de keuken. De keuken heeft een moderne kleurstelling en is voorzien van inbouw apparatuur. Een echte eyecatcher hier is het dakraam. Het dakraam zorgt voor een extra gave uitstraling en een heerlijke lichte keuken. Vanuit de keuken wordt de bijkeuken bereikt. Een ideale plek waar tevens de wasmachine en droger opgesteld staan. Vanuit de bijkeuken wordt ook de tuin bereikt.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers en de badkamer. Dankzij de nieuwe dakkapel is er extra veel ruimte. De muren en plafonds van de slaapkamers zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt net als beneden laminaat. De badkamer is volledig betegeld met modern tegelwerk en uitgevoerd met een douchehoek, bad, het tweede toilet en een luxe wastafelmeubel. Er is nog een kleine vliering voor extra opbergruimte.

Tuin

De tuin wordt bereikt vanuit de bijkeuken. De tuin is grotendeels bestraat en beschikt over een achterom.

Uitgevoerde werkzaamheden

- Isolatie vloeren en wanden in het gehele huis
- Plaatsen nieuwe kozijnen + voor- en achterdeur. (op 3 raamkozijnen na, alle kozijnen vervangen)
- Nieuw aanleggen elektriciteit (incl. meterkast) en waterleiding (incl. Cv ketel)
- Plaatsen dakkapel achterkant
- Vervangen dakbedekking voorkant
- Vervangen trap
- Plaatsen nieuwe badkamer
- Plaatsen nieuwe keuken
- Plaatsen nieuwe wc
- Stucen + verven
- Buitenkant huis is in 2020 geschilderd.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Brugweg 3 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring