Brugweg 48 te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Brugweg 48 te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een woning uit 1914 gelegen op de Brugweg van Waddinxveen. Het is een karakteristieke twee onder een kapwoning met grote achtertuin. De woning heeft een oudere binnenzijde, maar is in 2005 als eens goed opgeknapt. Met wat tijd is de woning te veranderen in en leuke woning met een fantastische tuin. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers. De achtertuin is bereikbaar met een auto, waardoor parkeren op eigen perceel mogelijk is. De woning is gebouwd in 1914 en het woonoppervlak is 105m2 en is gelegen op een perceel van 570m2. Wilt u deze woning bezichtigen stuurt u dan een email naar ons kantoor of reageer op deze site op de woning.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entreehal met aan de voorzijde de woonkamer. In de woonkamer is een vaste kast. In de hal is een grote bergkast, trap naar de eerste verdieping en de meterkast met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Aan de achterzijde is de grote woonkeuken. Hier is de keukenopstelling in een hoekopstelling. In de achter hal is de toiletruimte met vrijhangend toilet.

Eerste verdieping

Overloop met 4 slaapkamers en de badkamer. Er is 1 slaapkamer aan de voorzijde. De 2 slaapkamers aan de zijkant hebben een dakkapel. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is zicht over de achtertuin. De badkamer heeft een wastafel, douchecabine en 2de toilet.

Tuin

De achtertuin is groot en heeft achter in de tuin een schuur staan. Naast de woning is een toegang naar de achtertuin.

De woning is in 2004 grotendeels voorzien van nieuwe kozijnen en een nieuwe kap.

De oplevering van deze woning kan enkel in overleg met de bewoners op een termijn van 4-6 maanden na overeenstemming.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Brugweg 48 te Waddinxveen

€375.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring