Burgemeester Trooststraat 117 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Burgemeester Trooststraat 117 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zeer goed onderhouden woning gelegen aan het water het “Kanaal”. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd hier is de keuken opgesteld. Aan de voorzijde is de woning gelegen met vrij uitzicht aan een klein straatje. Op de oorspronkelijke woning is een extra verdieping geplaatst. De achtertuin is gelegen op het oosten. Op de 1e verdieping zijn er 2 mooie slaapkamers. Op de zolderverdieping is een ruime overloop en slaapkamer. De woning is een paar jaar terug flink verbouwd. Er is o.a. een nieuwe keuken en een mooie badkamer geplaatst. De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum, (basis) scholen, ontsluitingswegen naar de snelwegen en recreatievoorzieningen. Het woonoppervlak van deze woning is 108m2 en heeft een inhoud van 300m3. De woning is gelegen op een perceel van 75m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/ hal met meterkast (10 groepen en 3 aardlekschakelaars) en trap naar de eerste verdieping. Een ruime doorzon woonkamer met een lichtlijst langs het plafond. Vanuit de woonkamer is er mooi uitzicht over groen en water. En voor de komende winteravonden is de woonkamer snel om te bouwen tot kleine huisbioscoop. Er is een beamer met een scherm die is weggewerkt in het plafond.

De keuken is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft aan beide zijden een recht keukenblok voorzien van inbouw apparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, Quooker, vaatwasmachine en koel/vriescombinatie. De keuken met apparatuur is slechts 3 jaar oud. De trapkast is via de keuken bereikbaar.

Aansluitend aan de keuken is de toiletruimte. Deze is voorzien van een vrijhangend toilet. Ernaast is een bergkast waar de cv-installatie is geplaatst (Vaillant Eco Tec Plus VHR uit 2011). Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. Achter de tuin is een poort.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping. De wasmachine en de droger zijn netjes weggewerkt in een kast op de overloop. Vanuit de overloop is een deur naar het platte dak. Er zijn 2 slaapkamers. De kleinste kamer is de kinderkamer en de ouderslaapkamer is aan de voorzijde. Deze kamer heeft een brede vaste kast voor veel opbergruimte. Beide slaapkamers hebben een rolluik aan de buitenzijde. De luxe badkamer is ook 3 jaar oud en voorzien van een wastafelmeubel, douchehoek en een 2e vrijhangend toilet.

Tweede verdieping

Op de extra geplaatste verdieping is ruimte voor meerdere slaapkamers. Nu is er 1 grote slaapkamer en een grote overloop. Op de overloop is een grote bergkast en onder de schuine kap van de slaapkamer is ook bergruimte.

Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.
Extra verdieping geplaatst op de woning.
In 2017 zijn de badkamer en keuken geheel vervangen.
De woning is voorzien van isolatieglas.
Dakbedekking van het platte dak is in 2012 vervangen.
Meterkast is vervangen in 2016.

De woning ligt dicht bij diverse voorzieningen, het nieuwe centrum van Waddinxveen en de kinderboerderij. Aan de overzijde is het Coenecoop College voor het voortgezet onderwijs. Basisscholen zijn op korte afstand bereikbaar.

Oplevering is begin 2021.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Burgemeester Trooststraat 117 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring