Burgemeester Trooststraat 66 te Waddinxveen

€245.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Burgemeester Trooststraat 66 te Waddinxveen

€245.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Om verliefd op te worden! In dit sfeervolle jaren dertig woonhuis met drie woonlagen kun je zo gaan wonen. Deze instapklare eengezinswoning ligt in een rustige straat, op een centrale plek in Waddinxveen, op loopafstand van het winkelcentrum Gouweplein met al zijn voorzieningen. De woning heeft een leuke stijl, is uitgevoerd in lichte kleuren en veel wanden en plafonds uitgevoerd met hedendaags glad stuukwerk. Goed onderhouden en je beschikt over een moderne keuken in de aanbouw, twee slaapkamers en een fraaie badkamer op de eerste verdieping en een praktische zolderverdieping die ook dienst kan doen als slaapkamer. De tuin is verzorgd aangelegd en ligt op het zuiden en is daarmee de hele dag zonnig.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt de woning binnen in een kleine hal met direct rechts de meterkast. Vanuit deze hal is er een open doorgang naar de woonkamer. Direct valt op dat er heel veel licht in huis is. Dit komt onder meer door de grote ramen in voor- en achtergevel en het gevoel van licht en ruimte wordt nog versterkt door de witte, glad gestuukte wanden en plafonds en de lichte laminaatvloer die op de gehele begane grond is aangebracht.
Vanuit de woonkamer is er leuk zicht op de voorgelegen straat. Mede door het schuine raam in de erker kijk je wat verder de straat in. De gehele begane grond verdieping is bijzonder sfeervol. Daar helpt de bescheiden formaat houtkachel zeker aan mee. Halverwege de kamer is naast de houtkachel een kleine muur met raam geplaatst om optisch een verdeling te maken tussen voor- en achterkamer, zijn er radiator ombouwen toegepast en hoge plinten langs de muren. Halverwege geeft een nis toegang tot de trap naar de bovenverdieping. Hier is ook het toilet aanwezig. Deze is vrij hangend en voorzien van een fontein.
Als je doorloopt naar de achterzijde kom je in het aangebouwde deel. Hier is de keuken geplaatst. Deze heeft een rechte opstelling met aan twee zijden kastruimte en werkblad. Ook in de keuken is er veel lichtinval door een groot raam. De keuken is voorzien van vaatwasser, Smeg fornuis met hierin 6 gas kookpitten met oven en afzuigschouw. Aan de linkerzijde is er extra bergruimte in de voorraadkast die onder de trap is gemaakt.
Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin. Achterin de aanbouw bevindt zich een aparte ruimte, die kan dienen als berging, maar ook de wasmachine kan hier een plek krijgen.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap kom je op een ruime overloop. Hier komen alle deuren op uit en er is ook een deur naar het platte dak van de aanbouw. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Het schilderwerk is allemaal in lichte kleuren uitgevoerd, op de vloer ligt modern laminaat. De gehele verdieping is netjes afgewerkt. De badkamer is hier in 2009 aangebracht, waarbij in 2018 een aanpassing heeft plaats gevonden door de toevoeging van het ligbad met douchewand. Er is een dubbele wastafel en hangend toilet. In het plafond is LED verlichting ingebouwd en er is mechanische afzuiging. Een deel van de wanden is betegeld, een ander deel is glad gestuukt.

Tweede verdieping

Met een vaste trap kom je op de zolderverdieping. Deze ruimte is prima bruikbaar als slaapkamer. Aan de voor- en achterzijde is een Velux venster toegepast. Op deze zolderverdieping staat de CV-combiketel opgesteld (bouwjaar 2017) en hier is ook een wasmachineaansluiting. Je kunt dus kiezen of je de wasmachine op zolder plaatst of liever in de berging op de begane grond. Het totaal vloeroppervlak van de zolder is circa 30m², waarbij het oppervlak met een stahoogte boven de 1,50 meter 14,35m² bedraagt.

Tuin

De tuin is heerlijk zonnig, is netjes aangelegd en gedeeltelijk voorzien van siertegels, een deel bestaat uit houten vlonderdelen en er is een deel gras. De verschillende beplanting zorgt voor een sfeervolle besloten tuin Er is een achterom aanwezig met een extra brede toegangsdeur in de schutting.

Bijzonderheden:
In 2014 is de begane grondverdieping geheel gerenoveerd. Daarbij is onder meer:
• Groepenkast en elektra op begane grond vernieuwd.
• Toilet en keuken vernieuwd.
• De woningscheidende muren voorzien van geluidsisolatie en voorzetwanden.
• Alle wanden en plafonds glad gestuukt.
• Het haardkanaal vernieuwd.
• Solide hang – en sluitwerk aangebracht en daarmee voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen

Verder is het schilderwerk aan de buitenzijde uitgevoerd in 2017.
Diverse schilderwerk binnenzijde uitgevoerd in 2020.
CV-combiketel vernieuwd in november 2017.
Dakbedekking van de aanbouw vernieuwd in 2014.
Bij deze woning heeft funderingsherstel plaats gevonden in 1998.
Woning geheel voorzien van dubbel glas.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige straat in de Oostpolderwijk. De woning grenst aan de voorzijde direct aan de straat, aan de achterzijde is er een diepe tuin op het zuiden. Er is parkeergelegenheid direct voor de deur, maar ook in de aangrenzende zijstraat zijn voldoende parkeermogelijkheden. In de straat geldt voor auto’s eenrichtingverkeer. In de directe nabijheid is er een speelgelegenheid. De Burgemeester Trooststraat bevindt zich op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen. Aan het einde van de straat kun je leuk kijken naar de scheepvaart op de Gouwe.
Vanuit de woonwijk ben je met de auto in korte tijd in Gouda en op een van de snelwegen A12 en A20.

Afmetingen:
Woonkamer 7,97 x 3,23m (26,00m²)
Keuken 3,84 x 1,96m ( 8,00m²)
Slaapkamer 1 3,79 x 2,78m (10,55m²)
Slaapkamer 2 3,50 x 2,24m ( 7,85m²)
Badkamer 2,68 x 2,05m ( 5,45m²)
Zolderkamer 4,41 x 3,20m (14,20m²)
Achtertuin 14,70/9,70 x 4,65/2,17m (56,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Burgemeester Trooststraat 66 te Waddinxveen

€245.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring