Burgemeester Trooststraat 71 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Burgemeester Trooststraat 71 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Helaas kunnen wij voor dit woonhuis al geen bezichtigingen meer inplannen, de beschikbare plekken zijn reeds vol. Als je op de reservelijst wilt komen, kan je ons natuurlijk altijd even een email sturen. Mocht er een afspraak vrij komen, dan zullen wij de mensen op deze lijst als eerste benaderen. Aan de gezellige Burgemeester Trooststraat bieden wij deze uitgebouwde woning te koop aan. De woning heeft 2 woonlagen en is aan de achterzijde 320cm uitgebouwd. Hierdoor is het woonoppervlak 12m2 groter dan een gemiddelde woning met 2 woonlagen. De woning heeft een open keuken en een riante woonkamer aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Extra en bijzonder bij deze woning is de onderheide stenen garage. De garage is 10 jaar geleden gebouwd en heeft plek voor 1 auto en/of meerdere motoren. Op de garage is een zadeldak waardoor er een mooie bergzolder aanwezig is. De garage is 420cm breed en 565cm diep. Er is naast een auto nog voldoende ruimte om de garage als berging te gebruiken. De garage is voorzien van een elektrische bedienbare deur, water en elektra. Door de straat aan de achterzijde is de garage goed te bereiken. De woning is gelegen op een perceel van 127m2 en heeft een woonoppervlak van 95m2. De inhoud is circa 300m3. Alle gevelkozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolatieglas.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de voortuin kom je binnen in de entreehal. In de hal is de meterkast met 9 groepen en een aardlekschakelaar. Voor de garage is een aparte groep aanwezig. De toiletruimte is ook in deze hal. Vanuit de entreehal is er toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van de woning. In het midden van de woonkamer is een open trap naar de eerste verdieping.

De keuken is aan de achterzijde met zicht op de tuin. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Naast de keuken is een hal met entree naar de tuin en opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Hier is ook een handige grote bergkast met bergruimte er boven.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde en hier zijn rolluiken aan de buitenzijde aangebracht. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Op de overloop is een bergkast waar ook de cv-installatie is opgesteld (Ferroli BlueSence uit 2016). De badkamer is volledig betegeld en heeft een douchecabine, wastafelmeubel, ligbad en een vrijhangend toilet. In het plafond is een dakkoepel geplaatst zodat er overdag veel daglicht is.

Tuin

De achtertuin is bijna geheel bestraat en heeft aan beide zijden een schutting. Via de garage is de achtertuin te bereiken. Dat kan gemakkelijk via de extra brede loopdeur van de garage.

Alle gevelkozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolatieglas. De ramen in de kunststof kozijnen zijn draaikiepramen. De plafonds op de begane grond zijn uitgevoerd met kunststof schrootjes. De bergkasten in de woning zijn allemaal voorzien van kunststof schuifdeuren. De radiatoren zijn uitgevoerd als convector radiatoren. In tegenstelling tot radiatoren warmen convectors sneller op, koelen ze sneller af en zijn ze beter regelbaar zodat er geen verspilling is van restwarmte.

De fundering van deze woning is 20 jaar geleden hersteld en voorzien van nieuwe palen. Er is een bouwvergunning aanwezig voor de uitbouw en de garage. De uitbouw aan de achterzijde van de woning heeft een geïsoleerde vloer, muur en dakisolatie.

Een toekomstige optie voor een koper is een extra verdieping te plaatsen waardoor er een zolderruimte ontstaat. Beide buren hebben dat inmiddels uitgevoerd. Het vergroot het woonoppervlak en het woongenot van de woning.

De oplevering is eind juli of begin augustus 2021. Dit is nader vast te stellen in overleg.


Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met Peter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Burgemeester Trooststraat 71 te Waddinxveen

€275.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring