Burgemeester Trooststraat 76 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Burgemeester Trooststraat 76 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zoek je een sfeervol woonhuis, waar je zonder veel aanpassingen zo in kunt gaan wonen? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Deze jaren dertig eengezinswoning onderscheidt zich door de grote leefruimte op de begane grond. Door de aanbouw aan de achterzijde is er een gezamenlijk oppervlak van woonkamer/keuken van maar liefst 44m². De woning is goed onderhouden en voorzien van moderne keuken en sanitair. Verder beschik je over een verzorgd aangelegde tuin op het zuiden en op de verdieping zijn er 3 slaapkamers. De woning ligt op een centrale plek in Waddinxveen, op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt de woning binnen in een compacte hal met direct links de meterkast (moderne groepenkast met 8 groepen). In deze hal is ook een praktische vaste kast aanwezig, handig voor het opbergen van schoenen en dergelijke. Vanuit deze hal kom je in de woonkamer. De woonkamer is sfeervol door het gebruik van moderne, rustige kleuren. In het zitgedeelte zijn opbergkasten gemaakt. Hierin is de TV weggewerkt en er is een elektrische haard ingebouwd. Op de vloer is laminaat aanwezig, de wanden en het plafond zijn glad gestuukt.
De keuken is half open en vormt samen met het eetgedeelte een logisch geheel. Door de openslaande deuren die toegang geven tot de tuin valt veel licht naar binnen. In het keukeneiland in het midden is de spoelbak en vaatwasser ondergebracht. In het andere deel is het 4 pits gasfornuis met fry top (bakplaat) en dubbele oven met draaispit geplaatst met daarboven de afzuigschouw. Ook is hier de extra grote koelkast aanwezig. In een van de kasten bevindt zich de CV-combiketel (bouwjaar 2010). Vloerafwerking is hier PVC.
Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de gecombineerde badkamer/toiletruimte. Deze ruimte is net als de keuken vernieuwd in 2010. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en een deel is gestuukt. Er is een inloopdouche, bijzondere natuurstenen wasbak van Travertin met daaronder een meubel, vrij hangend closet en mechanische afzuiging.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap kom je op de overloop. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer. In deze kamer is een wastafel aanwezig. In een vaste kast is de wasmachine/drogeraansluiting gemaakt en er zijn inbouwkledingkasten. De andere twee slaapkamers zijn aan de achterzijde. Een van deze kamers heeft eveneens een vaste kast. Overal is op de verdieping laminaat op de vloer toegepast. Alle kozijnen zijn uitgevoerd met dubbel glas.

Tweede verdieping

Met een vlizotrap is vanaf de overloop een lage bergvliering bereikbaar. Hier kunnen op een oppervlak van circa 6m² nog veel spullen worden opgeborgen.

Tuin

De tuin is heerlijk zonnig, ligt op het zuiden en is netjes aangelegd. Deels voorzien van antraciet kleurige siertegels en een deel gazon. Direct bij de openslaande deuren zijn houten vlonderdelen toegepast. Rechts in de tuin is vaste beplanting. Achter in de tuin staat een houten chalet. Deze is voorzien van elektra en ook is hier een wasmachine- en drogeraansluiting. Je kunt dus kiezen of je de wasmachine op de eerste verdieping plaatst of liever een plek in de schuur geeft. Natuurlijk is er een achterom aanwezig.

- Geheel voorzien van dubbel glas, m.u.v. de voordeur en het raam daarboven.
- Schilderwerk binnen en buiten uitgevoerd in 2018.
- Woning aangebouwd in 2011.
- Keuken en badkamer vernieuwd in 2010.
- Elektra uitgebreid en voorzien van moderne groepenkast in 2008 en 2011.
- Houten chalet in tuin geplaatst in 2015.
- Funderingsherstel uitgevoerd in 1998.
- Riolering in tuin hersteld in 2020.
- Alarminstallatie aanwezig

Afmetingen:
Woonkamer 7,30 x 4,32/2,52m (28,40m²)
Keuken 4,32 x 3,68m (15,90m²)
Badkamer 1,78 x 1,64m ( 2,75m²)
Slaapkamer 1 4,32 x 3,13m (11,50m²)
Slaapkamer 2 4,04 x 2,14m ( 8,65m²)
Slaapkamer 3 3,27 x 2,11m ( 6,90m²)
Achtertuin 10,75 x 4,43m (47,60m²)
Houten chalet 2,95 x 2,66m ( 7,85m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Burgemeester Trooststraat 76 te Waddinxveen

€240.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring