Burgemeester Trooststraat 8 te Waddinxveen

€400.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Burgemeester Trooststraat 8 te Waddinxveen

€400.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Laat je verrassen! Zeer royale 2-1-kapwoning met riante hobbyschuur en zonnige tuin op het zuiden. Deze jaren dertig woning beschikt over een vloeroppervlak van maar liefst 141,00m². De woonkamer is bovengemiddeld ruim (50,00m²) door de aanwezige aanbouw, er zijn drie slaapkamers, een praktische kelder, een dakterras en badkamer met ligbad en douchecabine. Achter de woning staat een grote stenen schuur met zolderverdieping, ideaal voor hobby, atelier, werkruimte en dergelijke. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en door de tijd zijn veel verbeteringen aangebracht. Zo is de trap naar de tweede verdieping verplaatst en vergroot, waardoor toegankelijkheid naar zolder sterk verbeterd is. Ook zijn er twee dakkapellen toegevoegd voor extra ruimte op de tweede woonlaag. De geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming op de begane grond verhoogt eveneens het comfort van deze sfeervolle woning.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt de woning binnen in een royale gang. De wanden en het plafond van gang en trapopgang zijn recent mooi glad gestuukt. Direct rechts bevindt zich de meterkast met daarin een moderne groepenkast met 8 groepen. Vervolgens de trapopgang naar de verdieping, een toegangsdeur naar de kelder en deur naar het toilet. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een vrij hangend closet.
De aanwezige kelder is opvallend ruim met een oppervlak van ongeveer 8,50m². Er is ongeveer 1,80 meter stahoogte, er is daglicht door middel van een klapraam in de zijgevel en hier bevindt zich de wasmachineaansluiting.
Vanuit de gang kom je in de grote woonkamer. De totale lengte van voor- tot achterzijde is ruim 11 meter. Het zitgedeelte bevindt zich aan de straatzijde. In dit deel is een schouw met open haard aanwezig. Aan de achterzijde is de woning 3,00 meter uitgebouwd. In dit deel bevindt zich de keuken en eetkamer. Er is veel lichtinval in het huis. Dit komt onder meer door de grote ramen in de achterpui die tot op de vloer doorlopen, een lichtstraat in het dak van de aanbouw en het raam in de zijgevel. De gehele begane grondvloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Het plafond is verlaagd uitgevoerd en voorzien van inbouwspots.
De keuken is U-vormig opgesteld en beschikt over veel kastruimte en diverse apparatuur, te weten vaatwasser, dubbele spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombi en combi-oven. Er is een granieten werkblad toegepast.
Vanuit de woonkamer geeft een deur toegang tot de tuin. De achtergevel en het raam in de zijgevel zijn voorzien van elektrisch en handbediende rolluiken als zonwering.

Eerste verdieping

Bovenaan de trap kom je op een overloop met van hieruit toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. Op de overloop bevindt zich nog een vaste inbouwkast. De beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van inbouwkasten. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel, vrij hangend closet en handdoekradiator. Vanaf de overloop is er een doorgang naar de voormalige derde slaapkamer. Vanuit deze ruimte geeft een deur toegang tot een dakterras en vanuit deze kamer is er de trap naar de tweede verdieping. Onder de trap is nog een bergkast aanwezig. Deze ruimte wordt nu niet meer als slaapkamer gebruikt maar als doorloop naar dakterras of naar de tweede verdieping. Hier is echter door de afmetingen nog prima een werkplek te creëren.

Tweede verdieping

Via de gemoderniseerde en gemakkelijk lopende trap kom je op de tweede verdieping. Hier is in de zijgevel ter plaatse van de trap een extra dakkapel aangebracht, zodat er volop ruimte is om de verdieping comfortabel te bereiken. Eenmaal boven zijn er eerst zowel links als rechts twee opbergruimtes en vervolgens vind je hier een grote slaapkamer. De berging aan de voorzijde van het huis beschikt over een Velux venster en hier is de opstelplaats voor de CV-combiketel (HR, 2016). De andere opbergruimte heeft geen direct daglicht, maar ook hier kun je veel spullen kwijt. De slaapkamer is heerlijk ruim. Aan de voorzijde is er een groot Velux- dakraam en kleine dakkapel die gedeeld wordt met de buren. Aan de achterzijde bevindt zich een grote dakkapel, uitgevoerd met een elektrisch bediende screen.

Tuin

De tuin ligt op het zuiden en is daarmee de gehele dag zonnig. De tuin is geheel bestraat. Via de poort is er toegang naar de straat aan de voorzijde. Aan de achtergevel is een buitenkraan aanwezig. Over de gehele breedte van de tuin staat een grote schuur. Deze voormalige werkplaats heeft een vloeroppervlak op de begane grond van 50,00m². Er is een betonnen vloer en in de vernieuwde hardhouten kozijnen is dubbel glas aanwezig. Via een houten trap kom je op de bovenverdieping. Hier is nog heel veel opbergruimte aanwezig. Aan de achterzijde van de schuur is een deur waarmee je in het achterste deel van het perceel komt. Hier is nog een extra strook tuin met een diepte van ongeveer 3 meter. De tuin grenst hier aan een groot gras(speel)veld.

Begane grondvloer uitgevoerd als geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming.
Geheel voorzien van dubbel glas.
Aanbouw aan achterzijde zorgt voor grote woonkamer.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2018.
CV-combiketel vernieuwd in 2016.
Open haard in woonkamer is sinds lange tijd niet in gebruik.
Dakbedekking aanbouw vernieuwd in 2020.
Grote schuur met twee verdiepingen, ideaal voor hobby, atelier, workshops en dergelijke.
Dak van schuur uitgevoerd met asbesthoudende golfplaten.

Afmetingen:
Woonkamer 11,29 x 3,92/6,24m (50,00m²)
Keuken 2,16 x 3,00m ( 6,50m²)
Kelder 3,84 x 2,21m ( 7,10m²)
Slaapkamer 1 3,91 x 3,11m (12,15m²)
Slaapkamer 2 3,29 x 3,07m (10,10m²)
Werkkamer 3,03 x 3,00m ( 9,10m²)
Badkamer 3,07 x 2,03m ( 6,50m²)
Zolderkamer 5,22 x 3,11m (16,25m²)
Achtertuin 7,85 x 6,50m (51,00m²)
Tweede tuin achter schuur 7,85 x 3,00m (23,50m²)
Schuur begane grond 8,68 x 5,83m (50,80m²)
Schuur verdieping 8,68 x 3,80m (36,50m²)

Ligging:
De woning is gelegen aan het einde van een rustige straat in de Oostpolderwijk. De woning grenst aan de voorzijde direct aan de straat, aan de achterzijde is er een tuin op het zuiden. Achter het perceel ligt een groot grasveld. Er is parkeergelegenheid direct voor de deur. In de straat geldt voor auto’s eenrichtingverkeer. De Burgemeester Trooststraat bevindt zich op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen. Aan het einde van de straat kun je leuk kijken naar de scheepvaart op de Gouwe.
Vanuit de woonwijk ben je met de auto in korte tijd in Gouda en op een van de snelwegen A12 en A20.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Burgemeester Trooststraat 8 te Waddinxveen

€400.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring