Chopinlaan 2 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Chopinlaan 2 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de Chopinlaan te Waddinxveen bieden wij je deze zeer ruime, uitgebouwde én opgebouwde hoekwoning met garage aan. Het woonhuis heeft vanuit de bouw al een flinke inhoud en is verder vergroot middels een uitbouw (begane grond en eerste verdieping) aan de zijkant, een dakkapel aan de voor- en achterzijde. Deze 7 kamer (6 slaapkamers !) woning is tevens voorzien van 2 badkamers, waarvan er één badkamer en suite is met de ouderslaapkamer. In de basis hebben dit type woningen een gebruiksoppervlakte van circa 125 m², maar na de renovatie komen we uit op een ingemeten oppervlakte van bijna 175 m² exclusief de garage. Het huis is gebouwd in 1967 op een perceel eigen grond van 226 m². De garage heeft een oppervlakte van ruim 13 m². Kortom een woning voor mensen die veel ruimte in en om het huis zoeken….. gewoon een heerlijk “familiehuis”. De woning is gelegen in de “componistenwijk”, welke centraal gesitueerd is in Waddinxveen. De wijk is erg populair onder jonge gezinnen door de hoge mate van kind vriendelijkheid, veel groen en een ruim en licht karakter. Op steenworpafstand zijn er leuke speelplekken aanwezig in de wijk en u loopt zo naar een gezellig winkelcentrum. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeerruimte en u heeft natuurlijk een extra parkeerplaats voor de garage.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woonkamer is aan de zuidzijde uitgebouwd en nu in gebruik als eetkamer met keuken. De uitbouw heeft een diepte van circa 9 m bij 2,65 m breed, waarbij de achterzijde gebruikt is voor de luxe keuken. Aan de voorzijde geeft een schuifpui toegang tot de voortuin en aan de achterzijde geeft een loopdeur toegang tot de achtertuin. De luxe keuken is voorzien van een praktische indeling en al het denkbare apparatuur is aanwezig. Denk hierbij aan een Quooker, separate combi stoomoven, combi magnetron, 3 separate 2 pits inductieplaten, vaatwasser…. Noem maar op. En daarbij is er ruim voldoende werk- en bergruimte. Kortom…. een paradijs voor iedere (hobby) kok.
Door de verbouwing en herindeling is er nu een leefruimte (woonkamer) beschikbaar op de begane grond van circa 42 m². De ruimte is er heerlijk en de afwerking is top. De wanden zijn er keurig afgewerkt en met de schuifpui betrek je zomers de tuin bij de woonruimte.

De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een leuke speelse indeling. De zon heeft er vrij spel en er zijn meerdere leuke plekken om een terras te maken. Achter in de tuin staat de “garage”, maar zoals bij velen… helemaal in gebruik als berging. En bij zo’n familiehuis hoort dat ook wel een beetje! Voor de garage is er nog een extra parkeerplek voor de tweede auto.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: De overloop op de verdieping geeft toegang tot de eerste 3 slaapkamers en de badkamer, en middels een gang met vast kasten naar de 4de slaapkamer met badkamer aan suite. Deze is gesitueerd in de opbouw van het woonhuis. Dit is een prachtige ruimte geworden die een plek op zichzelf is in dit huis. Aan de voorzijde is een dakkapel geplaatst voor extra daglicht en aan de achterzijde is dit geregeld door een Veluxdakvenster. De badkamer is luxueus ingericht met een dubbele wastafel, douchecabine en riant ligbad. Ook is er een toilet aanwezig, waarmee het aantal toiletten uitkomt op totaal 3. De andere slaapkamers hebben verschillende afmetingen waarbij de vloeren voorzien zijn van fermacell vloerplaten die (loop)geluiden reduceren naar de begane grond. De tweede badkamer is geheel betegeld en ook voorzien van een ligbad. In de voormalige “overloop kast” is een extra toilet gerealiseerd. Voor de indeling en maatvoering verwijs ik ook graag naar de plattegronden die op deze website terug te vinden zijn.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: Via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. De zolder heeft een flinke nokhoogte waardoor er met de plaatsing van een dakkapel twee flinke slaapkamers gemaakt konden worden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft zijn daglicht middels de dakkapel en aan de voorzijde is dit geregeld middels een tweetal Veluxvensters. Op de voorzolder is er bergruimte gecreëerd op een vliering en tevens zijn hier de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en wasdroger. Ook is de nieuwe cv-ketel ( Vaillant 2020) hier geplaatst. Ook deze verdieping is voorzien van Fermacell vloerisolatie.

Bijzonderheden: De oplevering van dit huis kan in overleg plaatsvinden, waarbij verkoper de wens heeft voor maart 2021. Verder zijn de volgende zaken nog niet benoemd: De technische installatie is grotendeels vernieuwd en bestaat uit 14 groepen. Het dak en de begane grondvloer zijn geïsoleerd. Ook is er op de begane grond overal dubbelglas geplaatst. De vloerverwarming bestaat uit 6 groepen. In 2020 zijn er nog diverse schilderwerkzaamheden uitgevoerd aan het huis. Ook in de keuken zijn nog verbeteringen uitgevoerd, zo zijn de afzuigkap en vaatwasser in 2018 vervangen en de combi stoomoven en combi magnetron in 2017. Het apparatuur is van Siemens uit de “Studioline”. In 2010 is de gasleiding in het huis vervangen en de woning is voorzien van een waterontharder. Ook het laadpunt voor een elektrische auto blijft achter.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Chopinlaan 2 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring