Croesinck 9 te Benthuizen

€300.000,- K.K.

niet beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Croesinck 9 te Benthuizen

€300.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Royale 6-kamer hoekwoning met vrijstaande stenen garage, gelegen op een leuke plek in Benthuizen. Bij dit woonhuis is de keuken aan de voorzijde vergroot, waardoor een heerlijk ruime begane grondverdieping is ontstaan. Het gezamenlijk vloeroppervlak van woonkamer en keuken bedraagt daardoor ongeveer 40,00m². De woning beschikt over 5 royale slaapkamers en een bergvliering. Het woonoppervlak bedraagt ongeveer 118,00m², de inhoud is ongeveer 402m³.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Je komt deze woning binnen in een gang met rechts de meterkast. Aan de linkerzijde is er een opbergkast, een prima plek voor jassen en schoenen. Verder vindt je in de gang de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein. Doordat de scheidingsmuur tussen hal en woonkamer is uitgevoerd als houten kozijn mat glas is er veel extra lichtinval en geeft dit een ruimtelijk effect. Ook in de toegangsdeur naar de woonkamer is glas aanwezig. De gehele begane grondvloer is uitgevoerd met vloerverwarming en natuursteen. De keuken bevindt zich aan de straatzijde. Deze is U-vormig opgesteld en beschikt over een vaatwasser, koelkast, oven, inductiekookplaat en wasemkap. Ook een close-in boiler voor direct warm water ontbreekt niet.

Eerste verdieping

Overloop met trap naar zolderverdieping. Er zijn drie slaapkamers van respectievelijk 14,00m², 10,40m² en 7,00m². Alle ramen beschikken over een rolhor. De kleinste kamer heeft een vaste kast. De badkamer is voorzien van een vrij hangend toilet, wastafel met meubel, handdoekradiator en bad met douche en douchescherm.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is zeer ruim. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. De voorste kamer beschikt over een groot Velux dakvenster. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. Achter knieschotten is in beide kamers nog opbergruimte beschikbaar. De voorzolder heeft lichtinval door een Velux venster. Hier is de wasmachineaansluiting en opstelplaats voor de CV-combiketel (bouwjaar 2012).
Bij deze woning is de nok van het huis hoog genoeg om een praktische bergvliering te maken. Dit is bij deze woning aanwezig. Over de gehele breedte van het huis is deze opbergruimte beschikbaar. De vliering is bereikbaar met een vlizotrap vanaf de voorzolder.

Tuin

De achtertuin is ongeveer 9,50 meter diep en ongeveer 6,50 meter breed. De tuin is grotendeels voorzien van siertegels. Aan de achtergevel is een zonnescherm bevestigd.
Achter in de tuin staat de stenen garage. Deze heeft een vloeroppervlak van 16,00m². Er is een loopdeur in de zijgevel, zodat de garage vanuit de tuin toegankelijk is. De stalen kanteldeur is handbediend. In de garage is een vliering aanwezig, zodat extra opbergruimte beschikbaar is.
De tuin is voorzien van goede schuttingen. Naast het huis is eveneens ruimte beschikbaar. Deze strook is op dezelfde wijze bestraat als de achtertuin.
De voortuin is voorzien van siergrind. Aan de voorgevel is ook een zonnescherm aanwezig.

Geheel voorzien van dubbele beglazing
CV-combiketel bouwjaar 2012
Begane grondvloer voorzien van vloerverwarming

Aanvaarding: in overleg

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat, midden in een woonwijk in het dorp Benthuizen. In het dorp Benthuizen zijn op loopafstand diverse voorzieningen aanwezig, zoals een buurtwinkelcentrum met supermarkt, enkele basisscholen en een speeltuintje met groot speelveld op ongeveer 100 meter afstand. Dit alles maakt de woonwijk aantrekkelijk voor gezinnen. Vanuit de wijk ben je snel op de uitvalsweg naar de A12 of N11, waardoor verbindingen met omliggende steden goed zijn. Het nieuw aangelegde natuurgebied Bentwoud ligt om de hoek en je fietst of wandelt hier zo het Groene Hart in. Zoetermeer met al haar voorzieningen ligt nagenoeg tegen Benthuizen aan en is ook snel bereikbaar. Zo ligt de grote Zoetermeerse wijk Oosterheem op steenworp afstand van Benthuizen.

Afmetingen:
Woonkamer 5,13 x 4,82/7,27m (32,00m²)
Keuken 3,01 x 2,40m ( 7,25m²)
Slaapkamer 1 4,89 x3,02m (14,00m²)
Slaapkamer 2 3,20 x 3,02m (10,40m²)
Slaapkamer 3 3,42 x 2,05m ( 7,00m²)
Badkamer 2,22 x 2,01m ( 4,45m²)
Slaapkamer 4 2,65 x 3,03m ( 8,00m²)
Slaapkamer 5 3,34 x 3,03m (10,00m²)
Achtertuin 6,50 x 6,50m (42,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Croesinck 9 te Benthuizen

€300.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring