Dammekant 0-ong te Bodegraven

€980.000,- V.O.N.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dammekant 0-ong te Bodegraven

€980.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De type A1 villa’s liggen aan weerszijden van het plan. Bouwnummer 4 grenst aan een klein weilandje. Vanuit de vide kijkt u uit over het groen. De vide geeft de villa een zeer luxe uitstraling. Ook vanaf de overloop op de eerste verdieping heeft u een prachtig uitzicht. Bovendien heeft u zo makkelijker contact met de leefruimtes op de begane grond. Over leefruimtes gesproken. In deze villa heeft u echt ruimte om te leven. De living en grote woonkeuken zijn zeer riant te noemen. Ook de entree is royaal. Vanuit de hal leiden dubbele openslaande deuren je naar de grote en lichte leefkeuken. Master bedroom Boven vindt u een zeer riante master bedroom met een eigen badkamer. De deels schuine plafonds geven een intieme sfeer terwijl het biedt over het diepe achtererf. Verder vindt u op deze verdieping nog twee andere kamers en een tweede badkamer. De villa’s worden standaard met zeven dakramen opgeleverd.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Bij wonen in het groen hoort een groene woning. De komende jaren worden er steeds hogere eisen gesteld aan de energiezuinigheid van woningen. Dammehof is daar al helemaal op voorbereid. Zo bent u nu al klaar voor de maatregelen die gaan komen. Het is niet alleen goed voor het milieu en uw portemonnee, het maakt de woningen ook comfortabeler en luxer.

Van gas naar warmtepomp
De gasgestookte cv-ketel maakt plaats voor een warmtepomp. De conventionele ketel met radiatoren bevat heet water tot wel 80°C. Warmtepompen hebben een minder hoge temperatuur maar leveren warmte over een langere periode. Dat combineert uitstekend met een vloerverwarming. Dit is een zogeheten lagetemperatuur-verwarming met een watertemperatuur van maximaal 45°C. De vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter
en energiezuiniger. De brine/ water warmtepomp levert daarvoor genoeg warmte. Om de warmte uit de grond te halen wordt een verticale bodemwarmtewisselaar toegepast, een lange buis in de grond. De pomp krijgt mede energie van de pv-panelen.

BENG
BENG staat voor bijna energieneutrale gebouwen en wordt berekend met drie energieprestatie-indicatoren: energiebehoefte, primair fossiel energiegebruik en aandeel hernieuwbare energie. De BENG-eis is dit jaar ingegaan en vervangt de oude EPC-norm. De zes luxe villa’s voldoen aan de nieuwe BENG-eisen.

Meer comfort
Elke verdieping in de woning is standaard voorzien van vloerverwarming. Nooit meer koude voeten. Vloerverwarming zorgt voor een meer gelijkmatige temperatuurverdeling in huis. Naast verwarmen kunt u in de zomer ook koelen met deze vloerverwarming. Hierdoor kan het in de zomer tot circa twee graden koeler in uw woning dan normaal worden. De roosters boven de kozijnen maken plaats voor een gebalanceerd wtw-ventilatiesysteem. Dit maakt een einde aan koude tocht en filtert de lucht die uw woning inkomt vele malen beter: constant verse, schone lucht. Waarbij de warmte niet verloren gaat. Het systeem wordt aangestuurd door CO2-meters, zodat er altijd geventileerd wordt wanneer dat nodig is.

Zo krijgen we het voor elkaar:
• Goede isolatie van het dak, de buitenwanden en
begane grondvloeren
• Krachtige brine/water warmtepomp
• Triple HR glas
• Vloerverwarming (met koelfunctie)
• WTW-ventilatiesysteem
• 330 watt pv-panelen (aantal afhankelijk van type woning)

Bodegraven ligt middenin het Groene Hart. Het is onderdeel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De slogan van deze gemeente is ‘Buiten Gewoon’. Het buitenleven is hier belangrijk. Natuurlijk zijn de inwoners trots. Het is heerlijk wonen in de groene polders. Bodegraven is een van de weinige dorpen waar je nog echt landelijk en gemoedelijk kan wonen maar toch alle belangrijke voorzieningen bij de hand hebt.

Fietsen en wandelen
In de omgeving zijn talloze wandel- en fietspaden om te genieten van het groen. Ook zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt voor watersport. Denk aan de bekende Reeuwijkse Plassen. En Bodegraven is trots op haar ambachten. Er zijn verschillende kaasboerderijen en andere ambachtelijke bedrijven die streekproducten verkopen.

Gezellig centrum
Het gezellige centrum van Bodegraven is vlakbij. Hier kun je lekker shoppen in de vele winkels of je dagelijkse boodschappen doen bij een van de supermarkten. Op
dinsdagochtend is er een grote markt op het Raadhuisplein, op vrijdag en zaterdag is er een kleinere markt. En bij de vele horecagelegenheden staan de terrassen al uitnodigend klaar.

Sportclubs en scholen
Bodegraven kent ook een rijk verenigingsleven en er zijn vele sportclubs. Voor de kinderen heeft u de keuze uit maar liefst negen basisscholen. Maar het fijnst voor de kinderen is de ruimte die ze hier hebben. Lekker ravotten in de natuur, de beste leerschool.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dammekant 0-ong te Bodegraven

€980.000,- V.O.N.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring