Dammekant 18-F te Bodegraven

€985.000,- V.O.N.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dammekant 18-F te Bodegraven

€985.000,- V.O.N.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Bouwnummer 2 project Dammehof is opnieuw beschikbaar Aan de rand van Bodegraven worden zes exclusieve villa´s gerealiseerd op buitengewoon grote kavels. Op steenworp afstand van het einde bebouwde kom bordje en op de grens van de open polder, ligt de Dammehof. De entree van de hof is aan de Dammekant, een historische route waar vroeger de Romeinen al gebruik van maakte. Nu is het een rustige en lommerrijke weg langs de Oude Rijn. Maar nog altijd is de bereikbaarheid uitstekend. Zo woont u hier heerlijk landelijk en tegelijkertijd zijn de uitvalswegen naar de bruisende steden dichtbij. Op fietsafstand aan de overkant van de Oude Rijn ligt het gezellige centrum van Bodegraven.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Wat is er mooier dan een riant achterf van tientallen meters diep? Een living met veel glas en openslaande deuren om uit te kijken over het achtererf. Net als type A1 beschikt A2 over veel leefruimte met een riante living en een grote woonkeuken, stijlvol gescheiden door een
muurtje in het midden. Dit is overigens een prachtige plek voor de optionele open haard. Zodat u in beide ruimtes kunt genieten van een warm haardvuur.

Op de bovenverdieping bieden deze woningen extra ruimte onder het sfeervolle schuine dak. Hier vindt u vier slaapkamers en twee badkamers. Het vele glas in de voor- en achtergevel en maar liefst tien dakramen zorgen voor veel licht. Alles bij elkaar op één verdieping, licht en ruim, dat voelt luxe. Vooral de masterbedroom met eigen badkamer is ruim bemeten. Omlijst door het schuine dak aan twee zijden biedt de kamer een mooi uitzicht over het achtererf.

Bij wonen in het groen hoort een groene woning. De komende jaren worden er steeds hogere eisen gesteld aan de energiezuinigheid van woningen. Dammehof is daar al helemaal op voorbereid. Zo bent u nu al klaar voor de maatregelen die gaan komen. Het is niet alleen goed voor het milieu en uw portemonnee, het maakt de woningen ook comfortabeler en luxer.

Van gas naar warmtepomp
De gasgestookte cv-ketel maakt plaats voor een warmtepomp. De conventionele ketel met radiatoren bevat heet water tot wel 80°C. Warmtepompen hebben een minder hoge temperatuur maar leveren warmte over een langere periode. Dat combineert uitstekend met een vloerverwarming. Dit is een zogeheten lagetemperatuur-verwarming met een watertemperatuur van maximaal 45°C. De vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en energiezuiniger. De brine/ water warmtepomp levert daarvoor genoeg warmte. Om de warmte uit de grond te halen wordt een verticale bodemwarmtewisselaar toegepast, een lange buis in de grond. De pomp krijgt mede energie van de pv-panelen.

BENGBENG staat voor bijna energie neutrale gebouwen en wordt berekend met drie energieprestatie-indicatoren: energiebehoefte, primair fossiel energiegebruik en aandeel hernieuwbare energie. De BENG-eis is dit jaar ingegaan en vervangt de oude EPC-norm. De zes luxe villa’s voldoen aan de nieuwe BENG-eisen.

Meer comfort
Elke verdieping in de woning is standaard voorzien van vloerverwarming. Nooit meer koude voeten. Vloerverwarming zorgt voor een meer gelijkmatige temperatuurverdeling in huis. Naast verwarmen kunt u in de zomer ook koelen met deze vloerverwarming. Hierdoor kan het in de zomer tot circa twee graden koeler in uw woning dan normaal worden. De roosters boven de kozijnen maken plaats voor een gebalanceerd wtw-ventilatiesysteem. Dit maakt een einde aan koude tocht en filtert de lucht die uw woning inkomt vele malen beter: constant verse, schone lucht. Waarbij de warmte niet verloren gaat. Het systeem wordt aangestuurd door CO2-meters, zodat er altijd geventileerd wordt wanneer dat nodig is.


Zo krijgen we het voor elkaar:
• Goede isolatie van het dak, de buitenwanden en
begane grondvloeren
• Krachtige brine/water warmtepomp
• Triple HR glas
• Vloerverwarming (met koelfunctie)
• WTW-ventilatiesysteem
• 330 watt pv-panelen

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dammekant 18-F te Bodegraven

€985.000,- V.O.N.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring