De Genestetlaan 1 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

De Genestetlaan 1 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Op de Genestetlaan te Waddinxveen bieden wij je nu deze zeer ruime en uitgebouwde hoekwoning met garage aan. Het woonhuis heeft vanuit de bouw al een flinke inhoud en is verder vergroot middels een uitbouw (begane grond en eerste verdieping) aan de zijkant, een kleine uitbouw aan de keukenzijde en twee dakkapellen op zolder. De totale inhoud is daarmee gekomen op circa 450 m³. Het huis is gebouwd in 1965 op een perceel eigen grond van 238 m². Het woonoppervlakte van het huis is ingemeten conform NEN-2580 en bedraagt totaal op 131 m². De garage heeft een oppervlakte van bijna 18 m². Kortom een heerlijke woning voor mensen die veel ruimte in en om het huis zoeken. De woning is dichtbij het Gouwebos, scholen, openbaar vervoer en winkelcentrum de Luifelbaan gelegen. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeerruimte en met een kleine aanpassing van de tuin en het hek, kunt u voor de garage op het eigen terrein parkeren.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: Ruime entreehal met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Verder vind je in de hal de toiletruimte en een praktische bergkast terug. Ruime woonkamer met uitbouw aan de zijkant (215 x 550 cm) en half open keuken aan de achterzijde. Deze woonkamer heeft enorm veel daglicht inval door de extra ramen die in de uitbouw geplaatst zijn. De keuken is eenvoudig qua uitvoering, maar biedt nog zeker veel jaren kookplezier. Aan de keuken is een kleine uitbouw geplaatst die gebruikt is als bijkeuken. De achtertuin is gelegen op het oosten maar is door het enorme oppervlakte zeker zonnig te noemen. Doordat het een hoekwoning betreft is er ook naast het huis nog veel ruimte beschikbaar.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: De overloop op de verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De grootste kamer bevindt zich aan de achterzijde en is vergroot middels de eerder genoemde uitbouw. Deze ruimte zou bijvoorbeeld een mooie inloopkast kunnen worden. Daglicht komt binnen via een Velux dakvenster en onder de schuine kap van de uitbouw is er extra opslagruimte gecreëerd achter schotten. In de slaapkamer is verder nog een op maat gemaakte hoekkast aanwezig met schuifdeuren. De tweede en derde slaapkamer zijn respectievelijk 211 x 286 en 370 x 300 cm groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat en voor de ramen zijn screens of rolluiken gemonteerd. Op de verdieping is een keurige badkamer met douchehoek en wastafel te vinden en in de voormalige kast is een separaat toilet gerealiseerd.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: Via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. De zolder heeft een flinke nokhoogte waardoor er met de plaatsing van dakkapellen twee flinke slaapkamers gemaakt konden worden. Beide kamers hebben bergruimte achter schotten, laminaatvloeren en inbouwverlichting. Ook rolluiken ontbreken op beide kamers niet. De voorzolder is ingericht met een cv-installatie en vaste kasten voor extra bergruimte.

Tuin

Tuinen: Het woonhuis is gebouwd op een flink perceel en heeft daarom ook een mooie voor-, zij- en achtertuin. De tuinen zijn keurig verzorgd en voorzien van houten schuttingen. In de achtertuin is een leuke speeltoestel geplaatst op kunstgras.

Bijzonderheden: De oplevering van dit huis kan in overleg, maar al binnen 4 weken plaatsvinden. De woning is achter het winkelcentrum “de Luifelbaan” gelegen en dichtbij het mooie recreatiegebied “Het Gouwebos”. Het openbaar vervoer ligt letterlijk om de hoek waardoor de grote steden in de omgeving goed bereikbaar zijn. Ook de scholen liggen op loop- en/of fietsafstand.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Genestetlaan 1 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring