Dirk Verheulweg 30 te Waddinxveen

16400,- / M2_per_year

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dirk Verheulweg 30 te Waddinxveen

16400,- / M2_per_year

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dirk Verheulweg 30 Waddinxveen Op A-locatie, direct nabij de A12 bieden wij u deze nieuwe bedrijfsunit te huur aan. De bedrijfsunit maakt deel uit van het kleinschalig bedrijvenpark “BPA12”. Het betreft hier een tweelaags bedrijfsunits, gelegen op een beveiligd en afgesloten terrein, gebouwd in 2021 en daarmee zeer representatief en goed geïsoleerd. De bedrijfsruimte is geschikt voor diverse vormen van ondernemen, zoals kantoor, opslagruimte, showroom of werkplaats. De oppervlakte van de unit is 141 m² en beschikt over 2 parkeerplaatsen op het buitenterrein. Deze bedrijfsruimte heeft de volgende sterke punten: + Nieuw complex en daarmee zeer representatief. + het buitenterrein is afgesloten met een toegangshek. + 24/7 beveiligd door middel van camera’s, ledverlichting aan de voorgevel. + Inbraak werend hang- en sluitwerk (klasse 2) + Volledig geïsoleerd, inclusief HR ++ beglazing. + Begane grond met betonnen vloer (vloerbelasting 1.500 kg/m²) + Standaard betonnen verdiepingsvloer (vloerbelasting 500 kg/m²) + Royale elektrisch bediende overheaddeur en aparte entreedeur. + Het standaard vermogen van de elektra aansluiting bedraagt per bedrijfsunit 3 x 25A op basis van 230 Volt, hiermee behoort krachtstroom tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Ter informatie:
Huurprijs per jaar excl. BTW : € 16.400,00
Bruto vloeroppervlak: 141m²
Huurtermijn: Minimaal 3 jaar

Servicekosten:
Voorschot servicekosten: € 65,00 exclusief btw per maand.
In de servicekosten zijn o.a. de volgende diensten inbegrepen:
- Onderhoud groen en straatwerk;
- Onderhoud overheaddeur, hekwerk, camerabeveiliging en blusmiddelen;
- Schoonmaakwerk buitenschil.

Overige condities:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Aanvaarding in overleg.
Huurder dient zelf voor de aanvraag en levering van water en elektra zorg te dragen.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. In geval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.
Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zake (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen. Betalingen van huurkosten, servicekosten en BTW zijn per maand vooruit.

Als zekerheidstelling wordt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief BTW verlangd. Voorbehoud: Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de verhuurder.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten, inclusief ondergeschikte punten, overeenkomende aanvaarding.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dirk Verheulweg 30 te Waddinxveen

16400,- / M2_per_year

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring