Dirk Verheulweg 4-K te Waddinxveen

990,- / per maand

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dirk Verheulweg 4-K te Waddinxveen

990,- / per maand

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Op een toplocatie aan de A12 bieden wij deze kopunit te huur aan. Deze unit is extra onderscheidend dankzij grote raampartijen aan de voorgevel.en heeft een bruto vloeroppervlakte is 86 m2 verdeeld over twee lagen. De begane grond verdieping is een fraaie werkruimte en de eerste verdieping is uitermate geschikt als showroom of kantoorruimte. De unit maakt onderdeel uit van het bedrijvencomplex BPA12 fase 2. Dit complex is gebouwd in 2022 en heeft een moderne uitstraling. Het terrein is volledig afgesloten met hekwerk en er is 24/7 camerabeveiliging aanwezig.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

De royale elektrisch bedienbare overheaddeur biedt toegang tot de bedrijfsruimte. Op de begane grond verdieping vindt u tevens het toilet en de uitstortgootsteen. Dankzij de zijramen is er extra daglichttoetreding en via de deur is er toegang tot de tuin. Via de moderne zwarte trap wordt de eerste verdieping bereikt. De eerste verdieping is een grote open ruimte waar tevens de pantry opgesteld staat. Ook hier is extra daglicht dankzij de zijramen. De eerste verdieping is uitstekend te gebruiken als showroom of kantoorruimte.

De huurprijs van de unit is per maand € 990,- per exclusief btw en exclusief € 60,- servicekosten.

- De unit is uitgevoerd met mechanische ventilatie
- Er is geen verwarming aanwezig.

Overige condities:
- Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
- Aanvaarding in overleg.
- Huurder dient zelf voor de aanvraag en levering van water en elektra zorg te dragen.
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur
- In geval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.
- Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
- De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zake (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen. Betalingen van huurkosten, servicekosten en BTW zijn per maand vooruit.
- Als zekerheidstelling wordt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief BTW verlangd.
- Voorbehoud: Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de verhuurder.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dirk Verheulweg 4-K te Waddinxveen

990,- / per maand

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring