Dorpstraat 144 te Waddinxveen

3150,- / per maand

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dorpstraat 144 te Waddinxveen

3150,- / per maand

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit mooie multifunctionele kantoorpand met 7 parkeerplaatsen ligt aan de Dorpstraat van Waddinxveen en biedt een vloeroppervlakte van circa 245 m², welke verdeeld zijn over drie verdiepingen. Daarnaast is dit moderne pand voorzien een warmtepomp voor verwarming en koeling. Dus zonder gas en daarmee helemaal van deze tijd. Het pand is ingedeeld met drie kantoren, een pantry en toiletgroep op de begane grond, twee kantoren en een toilet op de eerste verdieping en één kantoor met kantine op de tweede verdieping. Deze indeling is in overleg en waar mogelijk nog aan te passen en eventueel nog uit te breiden met een (directie)kantoor van circa 23 m² . Ook is het pand direct te gebruiken omdat het aanwezige en keurige kantoormeubilair ter overname is bij dit huuraanbod. Voor een overzicht van de verschillende ruimtes met maten verwijzen wij graag naar deze brochure of onze website. De te huur aangeboden kantoorruimte is bij uitstek bestemd voor bedrijven met een kleinschalig karakter met kantoorfunctie. Het pand ligt aan de rand van de oude dorpskern met in directe nabijheid voornamelijk winkels en woningen. Ook vanuit Boskoop, Moerkapelle, Zevenhuizen, reeuwijk en Gouda is het pand goed bereikbaar. Het NS Station en openbaar vervoer zijn op 8 minuten lopen bereikbaar. Waddinxveen ligt centraal in de regio Midden-Holland, in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct en de rijkswegen A12 en A20.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Huuraanbod:
Parkeerplaatsen: Aan de voorzijde zijn 2 (bezoekers) parkeerplaatsen beschikbaar en aan de achterzijde totaal 7 voor eigen gebruik.

Oplevering: Het kantoorpand is gebruiksklaar en per direct beschikbaar

Opleveringsniveau: De kantoren zijn voorzien van kabelgoten, bureaus, kasten en verlichtingsarmaturen. Twee moderne toiletgroepen, een pantry op de begane grond en een complete keuken op de tweede verdieping. Verwarming en koeling middels een warmtepomp. Tevens is er een datanetwerk beschikbaar. Het pand is voorzien van een uitgebreid alarmsysteem.

Huurprijs: € 37.800,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten. Bij de verhuur dient de hoogte van de servicekosten nog nader te worden vastgesteld. Dit hangt af van de te leveren diensten. De huurbetaling is per kwartaal vooruit.

BTW: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Indexering: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Bijzonderheden: Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend.

Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dorpstraat 144 te Waddinxveen

3150,- / per maand

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring