Dotterweide 18 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dotterweide 18 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Voor dit appartement is al veel belangstelling en daarom hem we hem "onder optie" gezet. U kunt uw interesse ALLEEN NOG kenbaar maken door een bezichtiging aan te vragen op deze website. Wij plaatsen u dan op de reservelijst. Starterswoning Als je op zoek bent naar je eerste woning, dan is dit maisonnette appartement zeker een goede optie. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van de Dotterweide in Waddinxveen. Op de eerste woonlaag vind je een open keuken, woonkamer en badkamer. Ook is er een kamer aanwezig die je kunt gebruiken als thuiswerkplek, waskamer of slaapkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, en herbergt een grote slaapkamer en voorzolder. Vanaf het balkon aan de woonkamer heb je vrij uitzicht op de levendige omgeving. Het complex is verder voorzien van een afgesloten entree en trappenhuis. Tevens heb je de beschikking over een vrijstaande (prive)berging. Het openbaar vervoer en recreatiegebied Het Gouwebos liggen op loopafstand. Het appartement is in 1977 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van circa 68 m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Begane grond: Entree met intercom en toegang tot het trappenhuis. Via de galerij toegang tot de woning. Voor het complex zijn de bergingen gesitueerd.

Entree/hal; De hal geeft toegang tot de woonkamer, slaapkamer, meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar) en de trapopgang tot de 1e verdieping. De (slaap)kamer aan de voorzijde heeft een afmeting van circa 330 x 211 cm en is voorzien van dubbelglas en een laminaatvloer. De huidige eigenaren gebruiken de ruimte als waskamer met extra berging. Zoals beschreven is het gebruik als slaap-, of studeerkamer ook een goede optie. De geheel betegelde badkamer is gesitueerd tussen de keuken en de slaapkamer. De ruimte is geheel betegeld en voorzien van een groot hoekbad, waarin je prima kunt douchen. Een glazen douchewand zorgt dat de badkamer droog blijft tijdens het douchen. Verder vind je er een toilet en badkamermeubel terug. Prima geregeld dus.

De lichte woonkamer met open keuken heeft een afmeting van 623 x 491 cm en heeft directe toegang tot het balkon op het oosten. De gehele woonkamer heeft glad gestuukte wanden en plafonds, die eenvoudig gesausd kunnen worden in je favoriete kleur. De vloer is voorzien van laminaat. De open keuken met L-vormige opstelling heeft een prima werkruimte en is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur.

Eerste verdieping

De voormalige bergzolder is bereikbaar middels een vaste trap en ingedeeld als ouderslaapkamer en praktische voorzolder. De slaapkamer heeft een vloeroppervlakte van ruim 17 m² en krijgt zijn daglicht door het raamkozijn aan de voorkant en het veluxvenster aan de zijkant. Onder de schuine kap van het appartement zijn knieschotten gebouwd. Aan de voorzijde is er gekozen voor een voorzolder met diverse bergmogelijkheden. Ook de CV-ketel en mechanische ventilatieunit zijn hier gemonteerd. Ook hier komt het daglicht binnen door een gevel- en Veluxraam.

Bijzonderheden: Dit goed onderhouden appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing , dak- en muurisolatie. De bijdrage aan de actieve V.v.E. bedraagt € 161,- per maand. De oplevering is in overleg, maar kan snel plaatsvinden.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dotterweide 18 te Waddinxveen

€200.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring