Dubbelspoor 55 te Waddinxveen

€295.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Dubbelspoor 55 te Waddinxveen

€295.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zo goed als nieuw! Dit schitterende tuin appartement is werkelijk “zo goed als nieuw”! Enerzijds omdat het appartement pas in 2019 is opgeleverd, en anderzijds omdat de eigenaren het keurig bewoond hebben. Het 3 kamer appartement is gelegen in het “Stationspark” van de Triangel en heeft een heerlijke tuin op het zuiden, van circa xx m2 groot. Het Stationspark onderscheidt zich van de andere wijken in de Triangel door het wat meer stedelijke karakter. Door de aanwezigheid van het spoor, het prachtige station en andere bedrijvigheid heeft het gebied iets een meer hip industrieel karakter. Het complex waar dit appartement deel van uitmaakt heeft een kleinschalig uitstraling en is ook maar 3 woonlagen hoog. Nummer 55 betreft een hoekappartement op de begane grond. De gebruiksoppervlakte van het appartement is 75 m², exclusief de berging van circa 7 m².

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Bij binnenkomst valt direct de kwaliteit van dit mooie appartement op. Prachtige vloeren, strakke wanden, een badkamer in “hotelstyle” en een mooie tuingerichte woonkamer met open keuken. Middels de openslaande deuren is er toegang tot de zonnige tuin. Deze tuin is geheel privé, het appartement is voorzien van een elektrisch zonnescherm. Vanuit de tuin is er vrij uitzicht over de naburige tuinen, de parkeerplaatsen en het openbaar gebied. Aan de voorzijde van het appartement is er nog meer parkeerruimte beschikbaar. Maar laten we beginnen bij de entree.

De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement. De beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en zijn, zoals ook in de rest van het appartement, voorzien van pvc vloeren in houtdecor. De wanden zijn voorzien van behang met een mooi motief of met gesausd glasvlies. De slaapkamers hebben een afmeting van 210 bij 330cm en 290 bij 406 cm, waarbij de laatste kamer voorzien is van een vaste schuifdeurenkast. Achter de eerste slaapkamer komt u vervolgens de wasruimte tegen. In deze ruimte zijn de aansluitingen gemaakt voor de wasmachine en wasdroger en tevens fungeert deze als opstelplaats voor de cv ketel en de omvormer van de zonnepanelen. Aan de andere zijde van de hal is het toilet en de badkamer gesitueerd. En ja, wat moet je daar als makelaar nu nog over zeggen? Ik zeg: erg fraai.., kijk maar even naar de foto’s!

Nu nog even terug naar de woonkamer omdat we het nog niet over de keuken hebben gehad. Deze fraaie keuken is een hoek opgestelde en is voorzien van een inductiekookplaat. En natuurlijk ontbreken de koelkast met vriezer, de vaatwasser en de combioven niet in deze opstelling. De fronten zijn in mat wit uitgevoerd en het kunststofwerkblad is in “betonlook” uitgevoerd.

Verdere bijzonderheden. Dit appartement maakt deel uit van een actieve vereniging van eigenaren en de maandelijkse bijdrage aan de vereniging is € 105,- per maand. Naast het appartement is een privé berging beschikbaar van circa 7 m². De oplevering is in overleg, maar verkoper geeft hierbij een indicatie af van november 2021.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dubbelspoor 55 te Waddinxveen

€295.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring