Duitslandlaan 16 Hazerswoude – Dorp

€ 850,- / exclusief btw per maand

niet beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Duitslandlaan 16 Hazerswoude – Dorp

€ 850,- / exclusief btw per maand

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Deze bedrijfshal met kantoorruimte is zeer praktisch ingedeeld. Zo beschikt een groot deel van de bedrijfshal over een totale hoogte van 5,70 meter, is er via de overheaddeur toegankelijkheid voor vrachtwagens tot een hoogte van 3,53meter en is er kantoorruimte op de bovenverdieping met een oppervlak van circa 30m². Het oppervlak van de werk/opslagruimte op de begane grond bedraagt circa 75m². U huurt deze bedrijfsruimte al voor € 850,00 per maand. Het pand is gebouwd in 1999 en is gelegen op het bedrijventerrein ITC te Hazerswoude-Dorp, in de directe nabijheid van Boskoop. Er zijn twee gereserveerde parkeerplaatsen en diverse algemeen beschikbare bezoekersparkeerplaatsen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree met plavuizen vloer, systeemplafond en spuitwerk wandafwerking. Meterkast (voorzien van krachtstroom) en afgesloten trap naar de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is toegankelijk via een loopdeur vanuit de hal en een overheaddeur zorgt voor directe toegang vanaf de buitenzijde. De betonnen vloer heeft een draagvermogen van 1.000 kg/m². In de bedrijfshal bevindt zich in een hoek een toilet, er is een bergruimte onder de trap en een aparte wasbak. Totaal vloeroppervlak van de bedrijfsruimte op de begane grond bedraagt circa 75m².

Eerste verdieping

Direct bovenaan de trap bevindt zich de tweede toiletruimte (vrij hangend toilet en fontein, geheel betegeld). De gehele verdiepingvloer is voorzien van laminaat. Systeemplafond met verlichtingarmaturen. Centraal geplaatst een pantry. Voor de ramen is een screen aanwezig.

Parkeren:

Bij deze bedrijfsruimte behoren twee gereserveerde parkeerplaatsen. Naast het pand zijn nog een aantal bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar.Ligging:

De bedrijfsruimte is gelegen op het ITC bedrijventerrein. Het ITC terrein is strategisch gelegen in het Groene Hart met goede verbindingen naar de omliggende steden. Via de N11 zijn de snelwegen A4 en A12 snel bereikbaar.Huurprijs:
€ 850,00 / maand, exclusief servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen.Huurtermijn:

5 jaar met 5 optiejaren. Andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.Overige condities:- Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

- Aanvaarding vanaf medio mei 2016.

- Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

- Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

- De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zake (ROZ), versie juli 2003, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

- Betalingen van huurkosten, servicekosten en BTW zijn per maand vooruit.

- Als zekerheidstelling wordt een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief BTW verlangd.

Voorbehoud:

Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de verhuurder.Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met

Wim Molenaar

Telefoon : 0182 - 63 60 21

Mobiel : 06 - 413 17 430

E-mail : [email protected]

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Duitslandlaan 16 Hazerswoude – Dorp

€ 850,- / exclusief btw per maand

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring