Graan Voor Visch 49 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Graan Voor Visch 49 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een mooi afgewerkte woning in de populaire wijk de Triangel! De woning heeft een zonnige woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. In de tuin is een berging aanwezig. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. De zolderverdieping is nu een open ruimte en naar keuze in te richten. Op het dak liggen 6 zonnepanelen en er is plek om dit aantal uit te breiden. De woning is helemaal volgens de laatste woontrends ingericht en heeft een mooie keuken en badkamer. De woning in de Triangel en maakt deel uit van het plan Parkhoven en is gelegen dicht bij het nieuwe centrum van Waddinxveen. Het woonoppervlak van deze woning is 132m2 en is gelegen op een perceel van 143m2 waarvan de achtertuin een ligging heeft op het zuidwesten.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: entree/hal, meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars), garderobe, deels betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en een fonteintje. Trap naar de eerste verdieping. Sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De onderzijde van de trap is deels zichtbaar in de woonkamer en eronder is nog een praktische bergkast.

Aan de voorzijde is de keukenopstelling in een hoek en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, vaatwasmachine, rvs schouw, koel/vries combinatie en combi magnetron.

De begane grond vloer is geheel voorzien van vloerverwarming en op de vloer is een laminaatvloer aanwezig die geschikt is voor vloerverwarming.

Eerste verdieping

Overloop en trap naar de zolderverdieping. Er zijn 3 ruime slaapkamers, 2 slaapkamers aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. De badkamer is geheel betegeld en heeft een wastafelmeubel met dubbele wasbak, spiegel, inloopdouche met glazen scherm en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping

Zolderverdieping: open ruimte met een hoge nok van circa 450cm. In het dak zijn 2 dakramen aangebracht met bergruimte onder de schuine kap. Op de zolder is ook de opstelplaats voor de cv en wasmachine.

Er zijn 2 radiatoren geplaatst als u later hier alsnog 2 slaapkamers zou willen maken. Zo kunt u elke kamer dan verwarming.

De woning is gebouwd met Woningborg garantie. De meeste onderdelen van de woning kennen een garantietermijn van 6 jaar. Bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn 10 jaar. De garantie is overdraagbaar aan de volgende eigenaar.

Vanaf de bouw zijn er standaard 2 zonnepanelen geplaatst. Als meerwerk zijn er 4 extra panelen geplaatst. Met de 6 panelen is het voor de verkopers mogelijk om lage energiekosten te realiseren.

De achtertuin is afgelopen jaar aangelegd en voorzien van bestrating en een stukje gras. Aan beide zijden zijn schuttingen geplaatst. Voor de schuur is een veranda gemaakt waar u beschut kunt zitten. Aan de voorzijde is een verzorgde tuin met grind en een stenen bankje.

Deze woning aan de Graan voor Visch ligt aan de voorzijde aan een brede straat met speelgelegenheid voor kinderen praktisch voor de deur. De woning is gelegen in de jonge woonwijk Park Triangel, op korte afstand van alle voorzieningen waaronder een klein winkelcentrum aan de Zuidplaslaan en het nieuwe grote winkelcentrum Gouweplein, scholen, NS-station en uitvalswegen A12 en A20.

De oplevering is in overleg.

Wilt u meer informatie, neemt u dan even contact op met PeterDeze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Graan Voor Visch 49 te Waddinxveen

€425.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring