Gravin Juliana van Stolberglaan 396 te Leidschendam

€225.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Gravin Juliana van Stolberglaan 396 te Leidschendam

€225.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Opnieuw beschikbaar! Op de 1e etage gelegen 4-kamerappartement Dit appartement met berging heeft vrij uitzicht op het achtergelegen park en ligt op loopafstand van veel belangrijke voorzingen zoals de winkels, (basis)scholen, het zwembad en de uitvalswegen naar de steden. Via de nabij gelegen Sytwendetunnel is er een goede verbinding met de snelwegen N44, A4, A12 en A13. Ook ben je op de fiets of lopend snel in het nieuwe winkelcentrum “The Mall of The Netherlands”. De woning heeft een gedateerde inrichting dus een leuke uitdaging voor de enthousiaste klusser met twee ”rechter handen”. Het appartementencomplex is gebouwd in 1962 en het appartement heeft een gebruiksoppervlak (wonen) van circa 72m². De inhoud is 225 m³.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Globale indeling:
Via het trappenhuis en de lift bereik je de eerste verdieping van het appartement complex. De entree/hal geeft toegang tot de royale hal, welke vervolgens toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 19 m² en kijkt uit op het achter gelegen park. De ruimte is voorzien van dubbele beglazing en een laminaatvloer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is ingericht met een L-opgesteld keukenblok. Naast het keukenblok staat een gasfornuis. Centraal in het appartement zijn de eenvoudige badkamer en toiletruimte terug te vinden.

Slaapkamer 1 en 2 liggen aan de voorzijde van het appartement en bieden beiden toegang tot het heerlijk zonnig gelegen balkon. De grootste slaapkamer beschikt ook nog over een inpandige kast. De 3de slaapkamer (master) bevindt zich aan de voorzijde. De drie slaapkamers zijn allen voorzien van dubbele beglazing en laminaat vloer. De slaapkamers zijn respectievelijk 5.8, 9.0 en 13.1 m² groot.

Bijzonderheden:

Geheel voorzien van dubbele beglazing in houten-, of kunststof kozijnen.
Bouwjaar 1962
Gebruiksoppervlakte (wonen) 71,8 m²
Balkon 6.5 m² / Berging: 4.5 m²
Bijdrage aan de actieve vve € 222,99 per maand.
Appartement complex voorzien van liftinstallatie
Ruim voldoende parkeergelegenheid
Ouderdom- en asbestclausule van toepassing
Oplevering per direct

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Gravin Juliana van Stolberglaan 396 te Leidschendam

€225.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring