Groen-blauwlaan 169 te Zoetermeer

€335.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Groen-blauwlaan 169 te Zoetermeer

€335.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Ruimte als groenblauwe draad U kent ze vast: woningen met lekker veel ruimte en tegelijkertijd een huiselijke sfeer. De eengezinswoning aan de Groenblauwlaan 169 is daar een typisch voorbeeld van. Het huis telt maar liefst zeven kamers en staat in Rokkeveen, één van de aantrekkelijkste wijken van Zoetermeer.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Dat we hier te maken hebben met een ruime tussenwoning laat de voortuin al zien. Deze is lekker aan de maat en zet de toon voor wat u binnen gaat aantreffen. De voordeur geeft toegang tot de gang. De plavuizen zijn op de gehele begane grond doorgelegd. In de hal vindt u het toilet, een trapkast, de meterkasten de mooie houten trap naar de eerste verdieping.

Via de glazen deur komt u in de woonkamer. Hier springt uiteraard de glazen uitbouw als eerste in het oog. Samen met de schuifpui over de volledige breedte van de gevel zorgt de serre voor aangenaam veel licht. Daarnaast maakt de uitbouw de woonkamer natuurlijk ook een flink stukje groter.
Aan de voorzijde vindt u de in een U-opgestelde keuken. Deze keuken die een perfecte match vormt met de kleur van de plavuizen is van alle gemakken voorzien. Ideaal is dat u vanuit de keuken enerzijds zicht heeft op de straat en anderzijds contact houdt wie er op dat moment in de woonkamer is.

Eerste verdieping

De trap brengt u naar de eerste etage. Op de vloer een mooie laminaat die in alle kamers is doorgelegd. In totaal vindt u hier vier slaapkamers. De afmetingen van deze kamers variëren maar u heeft overal lekker de ruimte. De badkamer, eveneens op deze verdieping is inpandig en bestaat uit een ligbad en een inloopdouche. Een toilet, een wastafel met meubel en een designradiator maken deze ‘natte ruimte’ compleet.

Tweede verdieping

Op naar de tweede verdieping die u via een open trap bereikt. Op de overloop is ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogcombinatie. Tevens geeft de overloop toegang tot het terras. Hier kunt u op uw gemak van de ochtendzon genieten. Of uw was drogen, dat kan natuurlijk ook. Verder telt de tweede verdieping nog twee kamers, waarvan de grootste momenteel dienst doet als master bedroom. In de vaste kastenwand kunt u hier uw kleding kwijt.

Tuin

De tuin die u via de schuifpui in de woonkamer of via het achterom bereikt, is eveneens lekker ruim. Dat de serre iets van de ruimte van de tuin heeft afgesnoept is niet te merken. Door de ligging op het noordwesten kunt u hier van het middagzonnetje genieten. De tuin is tevens voorzien van een berging waar u uw tuinattributen en fietsen een plek kunt geven.

Zoals gezegd staat uw woning in de populaire wijk Rokkeveen. Het winkelcentrum De Vlieger en het gezondheidscentrum zijn op loopafstand. Ook bevinden er zich diverse basisscholen in de buurt. En als u even wat natuur wilt snuiven, hoeft u slechts de straat uit te lopen en u bent in het Hoekstrapark. Moet u met de auto op pad? De ontsluiting naar de A12 is praktisch om de hoek.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Groen-blauwlaan 169 te Zoetermeer

€335.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring