Henegouwerweg 11-A te Waddinxveen

€550.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Henegouwerweg 11-A te Waddinxveen

€550.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een moderne twee onder een kap woning gelegen net buiten de dorpskern van Waddinxveen. De ligging van deze woning is uniek te noemen. Aan de voorzijde gelegen aan de rivier de Gouwe en aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. Hier is het ’s avonds in de veranda aan het water heerlijk genieten. Bij de woning behoort een garage en parkeergelegenheid voor de garage. De woning heeft 3 woonlagen met 3 slaapkamers en een sfeervolle tuin rond de woning. De Gouwe is een rivier waar in de zomerperiode veel gebruik gemaakt wordt van pleziervaart. Het is een staande mast route voor grotere zeilboten. Ook miljoenen jachten van en naar scheepswerven aan De Kaag komen met regelmaat voorbij. De woning is gebouwd in 2002, heeft een woonoppervlak van 129m2 en een inhoud van 465m2. De woning en de garage zijn gelegen op een perceel van 271m2.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De entree van de woning is aan de zijkant van de woning. Hier is een ruime hal met open hardhouten trap naar de eerste verdieping met eronder een gaderobe. In de hal is de meterkast en de toiletruimte. Het toilet is vrijhangend en heeft een fonteintje. De meterkast heeft 9 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Aan de voorzijde is de keuken in een hoekopstelling en voorzien van apparatuur. Er is een grote koelkast met vriesvak, 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en oven. Er is voldoende opbergmogelijkheid in de keuken door de bovenkastjes, apothekerskast en servieskast. De woonkamer is iets verlaagd in de vloer met een kleine afstap en voorzien van een massief eiken vloer. Aan de tuinzijde is een ronde uitbouw met deur naar de tuin.

Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang naar de 2 slaapkamers en de badkamer. Er is een slaapkamer aan de voor- en achterzijde van de woning. In het midden van deze verdieping is de badkamer met een ligbad, wastafel en douchecabine. Er is een apart toilet op de overloop met een vrijhangend toilet.

Tweede verdieping

Overloop met in de kopgevel een rond kozijn vanwaar uitzicht is over de Gouwe in noordelijke richting. Op de overloop is de opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-installatie. De ATAG combi ketel is geplaatst in 2012.

De slaapkamer op de zolder heeft de mooiste ligging. Aan de voorzijde is een kleine dakkapel met zicht over Waddinxveen. Aan de achterzijde zijn naar binnendraaiende deuren met zg. frans balkon met zicht over de landerijen en verder.

Deze goed geïsoleerde woning heeft naast vloer-, muur- en dakisolatie ook een woning scheidende wand met de naastgelegen woning. Zo is geluidoverdracht tot een minimum beperkt. Ook zijn de meeste houten kozijnen voorzien van HR++ geluid reducerend isolatie glas. Verkeer van de Henegouwerweg is dan binnen niet te horen.

Het perceel loopt rond de woning met een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin grenst aan het water met een vlonder. Het perceel voor de garage behoort bij de woning waardoor er voor de garage ook geparkeerd kan worden. Het terrein is verder gezamenlijk eigendom van de bewoners in dit gedeelte.
Een gedeelte van de voortuin is eigendom van de Provincie Zuid Holland. Dit gedeelte is in gebruik bij de huidige eigenaar als tuin. Hiervoor is een jaarlijks bedrag verschuldigd wat precario wordt genoemd. Per jaar is dit bedrag € 28,72. Per saldo houdt dit wel in dat het werkelijke perceel in gebruik als tuin groter is dan de genoemde 271m2.


Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Henegouwerweg 11-A te Waddinxveen

€550.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring