Hoekerkade 125 te Zoetermeer

€325.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Hoekerkade 125 te Zoetermeer

€325.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Hoekerkade 125, Stads wonen in een groene en waterrijke omgeving Aan de rand van Zoetermeer vindt u deze ruime splitlevelwoning met maar liefst vier slaapkamers en een tuin aan het water. Dankzij de vrije ligging vindt u enerzijds alle wenselijke stadse voorzieningen in de buurt en anderzijds geniet u van de groene, rustige omgeving. Tel daarbij op dat u deze woning aan de Hoekerkade 125 gemakkelijk naar uw wensen kunt inrichten en u bent verkocht! De woning ligt aan een woonerf met veel groenstroken en voldoende parkeerplekken, waarvan één in eigendom. In de overdekte entree leidt de ene deur u naar de hal van de woning en de andere deur biedt toegang tot een ruime schuur.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Aangrenzend in de hal vindt u een net toilet. Vanuit de hal stapt u de eetkamer in. De prachtige splitlevelopbouw komt hier helemaal tot zijn recht: vanuit de eetkamer en de keuken kijkt u uit op de lager gelegen woonkamer en de tuin. De eetkamer is uitgevoerd in een neutrale stijl, waardoor u gemakkelijk de ruimte naar uw eigen wensen kunt in richten. De hoge ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een prettige lichtinval. De L-vormige keuken is open van opzet, waardoor u al kokend kunt kletsen met uw gasten. In de diverse kasten vindt u meer dan voldoende opbergruimte. De keuken is uitgevoerd in beige fronten, een grijze aanrecht en een bruine spatwand.

Via de houten trap stapt u naar het lager gelegen woongedeelte. Hier haalt u buiten als het ware naar binnen, dankzij de hoge ramen die uitzicht bieden op de groene tuin. De bakstenen accentmuur, die de woonkamer scheidt van de eetkamer, is een tijdloze blikvanger. De ruimte beschikt verder over witte wanden en een ivoorkleurig tapijt en het plafond is als een “sterrenhemel” voorzien van regelbare spots. Via de deur stapt u zo de ruime tuin in.

Eerste verdieping

De trap brengt u vanuit de eetkamer naar de eerste verdieping, waar u twee slaapkamers en een ruime badkamer vindt. De slaapkamer aan de achterzijde is ideaal in te richten als ruime master bedroom. Dankzij de woningbrede opzet geniet u hier van veel ruimte. Via de ramen kijkt u uit op de tuin aan het water. Beide slaapkamers zijn voorzien van lichte wanden en een ivoorkleurige tapijtvloer. De tweede slaapkamer is eveneens goed in te zetten als studeerkamer. De ruime badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De perzikkleurige tegels zorgen voor een vriendelijke, warme uitstraling.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping beschikt u over twee slaapkamers, een wasruimte en een berging. De ene slaapkamer is dankzij de dakkapel ruim van opzet en oogt Op de tweede verdieping beschikt u over twee slaapkamers, een wasruimte en een berging. De ene slaapkamer is dankzij de dakkapel ruim van opzet en oogt door het raam en de witte wanden aangenaam licht. Aangrenzend is er nog een ruime berging. De andere slaapkamer is voorzien van witte wanden en authentieke houten balken. De zolder is ideaal voor een ruime hobbykamer of nog een slaapkamer. De wasruimte is voorzien van een wastafel en aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

Tuin

Place to be is zonder twijfel de ruime tuin aan het water. Hier komt u heerlijk tot rust. Tussen de bomen, struiken en sierheesters geniet u van uw eigen stukje natuur. Dankzij de ligging op het zuiden geniet u hier van veel zon en de natuurlijke begroeiing zorgt voor privacy. Vanaf het terras loopt u naar de lagergelegen vlonder, vanwaar u uitkijkt op de brede poldervaart. Hier vergeet u compleet dat u in een stad woont.

De woning staat in de rustige, groene en waterrijke wijk De Leyens, aan de rand van Zoetermeer. Op vijf minuten lopen vindt u het winkelcentrum met alle gewenste voorzieningen. De randstadrail, scholen en speelgelegenheden zijn allemaal in deze buurt. Binnen mum van tijd staat u midden in de natuur en trekt u de Meerpolder, het Noord Aa recreatiegebied, het Buytenpark of het Bentwoud in. De belangrijkste uitvalswegen zijn de N206 en de A12.
Bijzonderheden: Deze woning is gebouwd in 1981 op een perceel eigen grond van 139 m². De inhoud van de woning bedraagt 475 m³ en het gebruiksoppervlakte (wonen, gemeten conform NEN-2580) bedraagt circa 122 m². De afgelopen jaren zijn de dakpannen van het onder-, en bovendak vervangen en is de achtergevel voorzien van nieuwe gevelbekleding.

We nodigen u uit om eens uitvoerig te kijken naar de fotopresentatie van dit huis. Deze zijn samen met de 2D en 3D plattegronden te vinden op deze of onze site. Bent u enthousiast geworden? .…., bel ons dan gerust voor een uitgebreide bezichtiging.
Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Hoekerkade 125 te Zoetermeer

€325.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring