J.W. De Ruijterstraat 10 te Boskoop

€209.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

J.W. De Ruijterstraat 10 te Boskoop

€209.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Aan de rand van Boskoop en op steenworp afstand van het Gouwebos bieden wij je deze fijne eengezinswoning aan. Het woonhuis is in 1962 gebouwd op een perceel grond van 148 m². De gebruiksoppervlakte (wonen) is ongeveer 104 m². De woning is op dit moment in gebruik als werkruimte / vergaderruimte. Het algemene onderhoud van de woning is goed. Gezien het huidige gebruik zal de inrichting en afwerking grotendeels aangepast moeten worden. Ideaal, je kunt het huis direct naar eigen wens maken. De woning staat in een rustige woonwijk zeer dicht bij scholen, winkels, sportaccommodaties en het natuurgebied “het Gouwebos”. Dit prachtige natuurgebied ligt tussen Boskoop en Waddinxveen en is vooral geschikt voor een korte wandelingen. Ook zijn er fietspaden, lig- en speelgazons, waterpartijen, kinderspeelplaatsen en zitgelegenheden. Ideaal dus voor spelende kinderen of het wandelen met de hond.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Begane grond: voor entree met meterkast en doorloop naar de gang De gang op de begane geeft toegang tot de woonkamer, keuken, toilet en de trapkast. Er is een royale en lichte doorzonwoonkamer (366 cm x 714 cm). De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers diverse vaste kasten en de badkamer. De badkamer is momenteel niet afgewerkt als badkamer en zal verbouwd moeten worden. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van 16 m2 en beschikt over een balkon. De overige slaapkamers zijn respectievelijk 9,8 en 4,2 m2 groot.

Tweede verdieping

Vanaf de overloop is de tweede verdieping te bereiken. De tweede verdieping is opgedeeld in de vierde slaapkamer en de voorzolder. De voorzolder is tevens de opstelplaats voor de cv ketel. De 4de slaapkamer heeft royale afmetingen en is voorzien van een dakraam.

Tuin

De woningen aan de J.W. de Ruijterstraat kenmerken zich door de diepe voortuinen, maar ook de op het zuiden gelegen achtertuin mag er zijn. De achtertuin is 7,5m diep. In de achtertuin is tevens een grote stenen berging gebouwd. De berging is voorzien van elektriciteit. Er is een achterom aanwezig.

Heb jij zin in een leuk avontuur? in een leuke buurt? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

J.W. De Ruijterstraat 10 te Boskoop

€209.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring